Hlavní obsah

Nejhorší sexuální trapasy: Tyhle byste určitě začít nechtěli!

Foto: thinkstock

Možná má každý někde zasunutou vzpomínku na trapas při sexu. Někdy je to hrůza menší, jindy historka k zbláznění...Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex může být různý. Vášnivý, nečekaný, něžný, nudný, ale také pěkně trapný. Někdy se mohou stát věci, nad nimiž se červenáte ještě po letech. Tohle jsou největší sexuální trapasy našich čtenářek.

Článek

Trapasy se nevyhýbají nikomu. Každý občas řekne nebo udělá něco, za co se pak stydí. Ale většinou je vzápětí vše zapomenuto. S ložnicovými trapasy je to ale trochu jinak, ty vám v paměti zůstanou snad navždy. Koneckonců posuďte sami, tohle se při sexu stalo našim čtenářkám.

Vášeň, která bolí

Iloně je šestatřicet, a i když od té trapné chvíle uplynulo víc než šest let, nemůže na to zapomenout. Její manžel se tehdy vrátil z měsíčního pracovního pobytu v cizině. „Strašně jsme se na sebe těšili, takže jakmile přišel, zahodil kufry a vrhli jsme se do ložnice. Byl to úžasný sex, tedy do té chvíle, než s námi spadla postel,“ vzpomíná Ilona.

Na zřícené posteli samozřejmě není nic dramaticky trapného. Problém byl ale v tom, že Ilona při té nehodě dopadla na manželovu nohu a zlomila mu ji. Přivolaným lékařům nemělo cenu cokoli zapírat. „Uculovali se a samozřejmě si neodpustili vtipné poznámky o tom, že tohle je alespoň poctivá zlomenina, že ti lidi, co padají z kol, neví, o co přicházejí,“ vypráví Ilona.

Foto: thinkstock

Úrazy v posteli mohou mít různé příčiny. Ale důsledky jsou na pováženouFoto: thinkstock

Jako pejsci

Dvaatřicetiletá Lucie zase vzpomíná na historku, které byla ona a její spolužáci z gymnázia svědky před šestnácti lety. „S partou jsme vyrazili na chatu. Jeden večer jsme seděli u stolu, popíjeli a povídali si, když se z vedlejšího pokoje ozval děsivý křik a volání o pomoc. Vlítli jsme tam a sledovali kamaráda, jak leží na své přítelkyni a brečí bolestí,“ popisuje Lucie.

Nikdo netušil, co se děje, až jejich spolužák vykřikl tu dodnes slavnou větu: „Nemůžu ho vyndat, ona mě skřípla!“ „Prostě v ní byl zaklíněný jako psi po páření. Takže jsme volali záchranku,“ vzpomíná Lucie.

Lékaři přijeli, slečně píchli nějakou injekci a jejich spolužák byl po chvíli „propuštěn“. „Ji si odvezli do nemocnice na nějaká vyšetření, nevím, co to přesně bylo, snad nějaký nervový stah nebo co, ale každopádně s tím spolužákem se to táhne dodnes. Kdykoli máme třídní sraz, neobejde se to bez vzpomínek na tuhle událost a o tom, že má přezdívku Skříplotina, ani nemluvím,“ dodává Lucie.

Foto: thinkstock

Temperamentu říkáme jednoznačně ano, nadměrnému řevu spíše neFoto: thinkstock

Ta odvedle strašně řve

To, že vás při milování přistihne dítě nebo třeba rodiče, není zas taková tragédie. To se prostě stává. Jenže Markétě (24) se stalo něco o dost trapnějšího. „Byla jsem u svého přítele a nepostřehla jsem, že se jeho rodiče už vrátili z divadla. Milovali jsme se a přiznávám, byla jsem poněkud hlasitější,“ vzpomíná Markéta.

Ta se ráno u společné snídaně málem propadla hanbou. „Přítelův otec totiž začal vyprávět o tom, jak ta mladá sousedka strašně řve při sexu, že to nezažil, že to by ho fakt zajímalo, co s ní ten její provádí, a že včera skoro neslyšeli televizi,“ říká Markéta, které okamžitě došlo, že rodiče neslyšeli sousedku, ale ji.

„Jenže příteli to vůbec nedošlo a začal otci vysvětlovat, že to je blbost, protože sousedka je na dovolené a v jejím bytě nikdo není,“ popisuje Markéta, která přítele marně kopala pod stolem. A tak z otcových úst padla logická otázka: „Kdo to tady včera teda tak řval?" „V tu chvíli to příteli došlo, začal se hrozně smát a obejmul mě, aby to bylo jasné i jeho rodičům,“ dodává Markéta.

Zažili jste také někdy takový sexuální trapas? Zapojte se do naší diskuse.

Reklama

Související témata:

Načítám