Hlavní obsah

Nejkrásnější filmové drsňačky. Co na nich muži vidí?

Foto: Archiv

Milla Jovovich nedala ve filmu Resident Evil sice zbraň z ruky, přesto jí to na kráse neubraloFoto: Archiv

Reklama

Nejsou to žádné křehké dívky! Nejdou pro ránu daleko, rvou se líp než kdejaký chlap a v kabelce mají místo rtěnky zbraň. Přesto jsou pekelně sexy! Tohle je osm filmových drsňaček, z nichž muži šílí!

Článek

Žádné opečovávané modelky, choulostivé květinky a dívky, co čekají na prince na bílém koni. Tohle jsou fakt drsné holky, co si poradí v každé situaci! Co říkáte těmhle osmi filmovým sexbombám, co ovládají zbraně a bojová umění?

1. Hledačka pokladů

Je to dcera vědce, který zemřel za nejasných událostí, ona jde nyní v jeho stopách a hledá vzácné a dávno ztracené poklady. Kromě toho, že je krásná, sexy, vzdělaná, mluví mnoha jazyky a procestovala celý svět, ovládá také řadu druhů sebeobrany. A pokaždé, když má na dosah nějakou vzácnost, která může ovlivnit lidstvo, se jí do cesty připletou zloduchové, které je třeba přemoct. Ano, tak se dá popsat Lara Croft v podání úžasné Angeliny Jolie.

Foto: Archiv

Angelina Jolie jako Lara Croft. To opravdu nepotřebuje žádný komentářFoto: Archiv

2. Kočičí žena

Je to žena dvou tváří. Přes den je to ostýchavá a křehká výtvarnice, v noci nebezpečná a divoká kočičí žena ve filmu Catwoman, která balancuje na hraně zákona. Kdo by odolal krásné Halle Berry navlečené v sexy lesklém oblečku, s ladnými kočičími pohyby a tajemnou maskou na tváři?

Snad jen ten, kdo viděl tuhle hereckou krásku jako agentku a Bondgirl Jinx ve snímku Dnes neumírej. Tam je totiž také neuvěřitelně sexy!

Foto: Archiv

Halle Berry je kočka!Foto: Archiv

3. Nespoutaná divoška

Zkoukli jste alespoň jeden díl seriálu Xena?! Ať už si o tomto druhu seriálů myslíte cokoli, musíte uznat, že úsporné kostýmy drsné princezně Xeně fakt seknou. Jakkoli má tahle hrdinka tvrdé pěsti a s mečem válí jako málokterý chlap, její ženskost nelze popřít. Ztvárnila ji krásná Lucy Lawless.

Foto: Archiv

Bojovnice Xena je legenda. Ztělesnění odvahy a sex-appealuFoto: Archiv

4. Exotická dračice

Film Kill Bill je kultovní záležitost! A drsnými, a přesto neuvěřitelně přitažlivými a sexy ženami se to tam jen hemží. Nás ale dostává hlavně O-Ren Ishii zvaná Korálovec v podání Lucy Liu. Asijská bojová umění jsou tak moc sexy, že Lucy člověk odpustí i to, že jde po krku nádherné Umě Thurman.

Foto: Archiv

Lucy Liu byla ve filmu Kill Bill vážně sexyFoto: Archiv

5. Záhadná a sexy

I všechny díly Matrixu jsou pro mnohé klasikou. A nutno přiznat, že hrdinka Trinity v podání Carrie-Anne Moss musí rozbušit srdce snad každého muže. Je tajemná, odvážná, bojuje za správnou věc a je celá v černé kůži! Na jednu ženu celkem slušný výkon, co myslíte?!

Foto: Archiv

Herečka Carrie-Anne Mos jako Trinity ze série snímků Matrix. Drsná, ale krásnáFoto: Archiv

6. Anděl s ďáblem v těle

Těžko říct, která ze tří špičkových agentek z filmu Charlieho andílci je víc sexy. Všechny jsou totiž krásné, inteligentní, ovládají nejrůznější bojová umění, všechny možné zbraně a umí to i s vyspělou špionážní technikou. Nám se asi nejvíc líbí Dylan v podání Drew Barrymore, protože je tak trochu praštěná.

Foto: Archiv

Drew Barrymore si zahrála jednoho z Charlieho andílků. A rozhodně je v jejím případě na co koukatFoto: Archiv

7. Brutální blondýnka

Film Brutální Nikita z roku 1990 je také zásadní kinematografická záležitost a i herečka Anne Parillaud, která tuhle drsňačku ztvárnila, je skvělá. My ale dali přednost Petě Wilson, nádherné blondýnce, která si roli dívky, jež se po fingované popravě za vraždu stane supertajnou agentkou, zahrála ve stejnojmenném seriálu z roku 1997. Je totiž vážně sexy!

Foto: Archiv

Peta Wilson jako Brutální Nikita zamotala hlavu jistě mnoha mužůmFoto: Archiv

8. Super Alice a zombíci

Nebezpečné genetické výzkumy, šířící se virus, zombie a do toho super sexy Alice, šéfka elitního komanda, které to má dát všechno do pořádku. To je v kostce role Milly Jovovich ve filmu Resident Evil a v jeho dvou pokračováních.

O kvalitě snímků se mnozí dohadují, ale faktem je, že Milla Jovovich je kost a i ty zbraně jí dost sluší!

Foto: Archiv

O kvalitě filmu Resident Evil lze polemizovat, o přitažlivosti Milly Jovovich ale rozhodně neFoto: Archiv

Napadá vás ještě další filmová drsňačka, co je ale proklatě sexy?

Reklama

Načítám