Hlavní obsah

Nejlepší cviky na balanční podložce! Znáte je?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete chodit do fitka, ale nevíte, jak se některé stroje ani jmenují, natožpak obsluhují? Nevadí! Postačí vám jeden - balanční podložka. Tahle multifunkční pomůcka skvěle doplní každý váš trénink. Díky ní se cviky stanou ještě účinnějšími!

Článek

Balanční podložka je skvělý nástroj pro amatéry i profesionální sportovce. Při cvičení na ní totiž zapojíte ještě více svalů než normálně, protože se vám bude hůř udržovat rovnováha. Díky tomu skvěle posílíte ne jen povrchové svaly, ale především ty hluboko uložené, které jsou ještě důležitější!

Ve videu vám ukážeme pět nejlepších cviků na celé tělo, které zvládne každý. Jsou nenáročné na čas i místo. Ať už cvičíte doma nebo chodíte do posilovny, přijdete si na své. Trenérka Adéla Senetová vám popíše techniku cvičení a vysvětlí, na co si dávat pozor.

Děkujeme Form Factory Fitness Center Anděl za poskytnutí prostoru k natáčení. Plzeňská 8, Praha 5 - Smíchov, 150 00, www.formfactory.cz 

Načítám