Hlavní obsah

Nejlepší sex 21. století

Reklama

Loverator připravil všem milencům každé věkové kategorie speciální vánoční kolekci. Prohlédněte si ji také!

Článek

Ať už toužíte spíše po luxusním a lechtivě vzrušujícím designu křišťálu Swarovski, tajemném kouzlu hebkých semišových pout nebo jen chcete svému protějšku udělat radost vibrující drobnůstkou – zajisté si vyberete ve vánoční kolekci Loverator.

Rodinná firma Loverator vám nabízí inovativní výrobky, které distribuuje po celé Evropě a USA – orgasmické polštáře tak používá v ložnici již více než 2 miliony milenců po celém světě. Přesvědčte se i vy o kvalitě a inovativním použití v ložnici.

Nejlepší erotická pomůcka pro páry na světě! Zakoupilo již přes 2 miliony milenců

Oslňující křišťály Swarovski v designové kolekci od Mika Carla Greena – užijte si spolu nadstandard

Loverator vám přináší exkluzivní kolekci erotických polštářů Loverator Exclusive Swarovski. Populární erotická podložka potažená španělským sametem je vykládána křišťály Swarovski v námětech slavných světových návrhářů.

Erotické pomůcky mohou být i luxusním doplňkem

Diamantový luxus a praktičnost v jednom

Překvapte svou partnerku novým zážitkem, o němž tajně snila

Překvapte svůj protějšek luxusní sadou Loverator Top Secret Combo. Hebká, ale pevná semišová pouta splní její nejtajnější přání a delikátní španělský samet rozprostřený na dvou ergonomicky tvarovaných erotických podložkách vás luxusně pohladí.

Připoutané zážitky – to je to, po čem ženy i muži touží!

Novinka inspirovaná bestsellerem Padesát odstínů šedi – to je Loverator flatironLove. Náš nejpopulárnější produkt jsme obohatili o jemná, ale zároveň pevná semišová pouta. Víme, po čem ženy i muži touží – i když jen tajně…

Inspirujte se novou erotickou dimenzí

Designová a funkční kolekce, které žádná žena neodolá

První kolekce erotických podložek Loverator se brzy po svém představení stala velice populární. Do této kolekce spadá i designový a zároveň velice funkční pomocník Loverator iloveLove. Darujte své milé naše erotické srdíčko a potěšte tím vás oba.

Orgasmické srdíčko Loverator iloveLOVE – designový i funkční doplněk

Překvapte svůj protějšek vibrujícím zážitkem v dárkové krabičce

Ženy chtějí dostávat šperky. Když však svou něžnou polovičku obdarujete tímto vibrujícím prstýnkem, bude vás milovat ještě více. S malým, ale šikovným pomocníkem loveMe dáte dárek, který pobaví, potěší a připraví mnoho příjemných chvil vám oběma.

Sex až před svatbou? Rozhodně ano!

Spousta místa pro spoustu rozkoše – s Loveratorem

Užijte si své intimní chvilky ve velkém. Zkombinujete-li dva naše nejoblíbenější produkty, tedy podložku Loverator flatironLove a podložku airLove, získáte spoustu místa pro vaše lechtivé hrátky, zatímco jemný samet bude něžně hladit vaši kůži.

Loverator Original Combo: Kamasútra pro milence 21. století

Reklama

Související témata:

Načítám