Hlavní obsah

Nejlepší striptéři světa v Praze!

Foto: chippendales.com

Chippendales dělají show jen pro násFoto: chippendales.com

Reklama

Už jste slyšely o Chippendales? Určitě ano – vždyť je to ta nejslavnější skupina striptérů na světě! Pro všechny obdivovatelky tvrdých chlapských svalů, pevných zadečků a erotiky máme dobrou zprávu: sexy machové Chippendales totiž opět přijedou do Prahy!

Článek

Krasavci z povolání, i tak bychom mohli označit pánskou striptérskou skupinu Chippendales, která na podzim vyráží na své evropské turné. A přestože dámské publikum v Německu nebo Belgii potěší svým představením hned několikrát, české fanynky si žhavou show budou moci užít pouze jednou – 3. října v pražském Divadle Hybernia.

A v čem jsou Chippendales vůbec tak úžasní? „Být dokonalý“ má každý z nich v popisu práce, takže díky hodinám v posilovně a pečlivě vybrané stravě mají všichni tělíčka jako lusk (teda spíš jako pořádně velký namakaný lusk – jen trochu zmáčknout!). Navíc jsou všichni skvělí tanečníci, kteří to s ženami opravdu umějí. A právě za to je generace žen na celém světě přímo zbožňují. Už pět minut po začátku, kdy si první z krasavců roztrhne tílko a hodí ho do publika, zapomenete, že máte doma děti a manžela, který na vás „chudák“ doma čeká před televizí s pivem v ruce, a oddáte se smyslné zábavě. Ale o tom přece světová představení Chippendales jsou! Abyste si konečně udělaly čas na dámskou jízdu a s kamarádkami se pořádně odvázaly, což ve společnosti takových hezounů určitě půjde samo!

Foto: chippendales.com

Už jste viděly tolik vypracovaných těl najednou?Foto: chippendales.com

Myšlenka show Chippendales vznikla už na začátku 80. let v Kalifornii. Její autoři tehdy chtěli pořádat představení výhradně pro ženy, při kterých by se přítomné mohly dostatečně uvolnit a nebály se projevit svůj chtíč. Klub s tanečníky Chippendales byl natolik úspěšný, že podobné podniky začaly vznikat i v New Yorku, na Floridě, v Londýně nebo Hamburku. Koloušci z Chippendales už mají za sebou více než 40 000 představení a jejich vlastní divadlo v Las Vegas je otevřené 6 dní v týdnu a mají stále vyprodáno!

I váš manžel může být jedním z nich!

Chcete se trochu pobavit ještě před tím, než tito namakaní krasavci dorazí do Prahy? Udělejte si srandu ze svých kolegů, přátel nebo dokonce manžela! Na amerických stránkách JibJab najdete video ( ZDE je to, ve kterém tančí kolegové Zlatohlávek, Biedermann a spol.), do kterého můžete doplnit obličeje svých známých. Pak už stačí jednoduše kliknout a užít si svou vlastní Chippendales show a rozeslat ji mailem na všechny strany...

Vstupenky na říjnové představení jsou k dispozici pouze v síti Ticketpro za 990 Kč, 1 250 Kč nebo 1 450 Kč.

Reklama

Související témata:

Načítám