Hlavní obsah

Nejskvělejší koně světa

Foto: Live Nation CR

Impressions of IndiaFoto: Live Nation CR

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vám jihne pohled a vaše nitro začíná lehce rezonovat při pohledu na běžícího koně, pak si nesmíte nechat ujít ojedinělé představení Apassionata Grand Voyage v O2 Areně o víkendu 6. - 7. 12. 2008.

Článek

Budete tak svědky něčeho opravdu jedinečného. Protože nová show Apassionata Grand Voyage vás svede na cestu plnou tajemství a mýtů s nejskvělejšími koňmi světa!

Four Seasons - čtyři roční období

Po velkém úspěchu představení Four Seasons - čtyř ročních dob pro vás Tour Apassionata připravila svůj nejnovější program s velkolepým názvem Grand Voyage, což doslova znamená ,,velkolepé putování." Tento evropský ekvestrický program, který se řadí mezi nejúspěšnější, se tak vrátí do pražské O2 Areny o víkendu 6. - 7. 12. 2008.

Apassionata Grand Voyage - velkolepé putování

Apassionata Grand Voyage vás zavede do nejfantastičtějších a nejvzdálenějších částí světa a pomůže vám poodhalit tajemství vztahu koní a lidských bytostí, podnítí fantazii a vzbudí vaši zvídavost. Grand Voyage - to znamená vášeň i vůni dálek, dobrodružství a nadšení.

Foto: Live Nation CR

Moulin RougeFoto: Live Nation CR

Vydejte se na velkolepé putování!

Islandští koně zde představí svou drsnou krásu v kombinaci s nakažlivým rytmem stepu, nádherní cremellští hřebci vás s sebou vezmou na cestu ke hvězdám, šetlendský poník podupává kopýtky v rytmu samby a skvělí fríští koně vám předvedou společně s vynikajícími tanečníky fantastický kankán ve stylu hříšného nočního života 19. století.

Boj a kůň

Setkáte se se zemitou silou asijských bojových umění i s graciézním lučištníkem na koni a odvážnými jezdeckými akrobaty, to vše za doprovodu rytmických úderů japonských bubnů taikó.

Jezdecké umění

Rozhodně byste si neměli nechat ujít ani klasiku jezdeckého umění a nejušlechtilejší plemena koní předváděná v Grand Voyage - mimořádnou eleganci a lehkost koní z Andalusie a Lusitanie v sedle s jezdeckými velmistry Iberského poloostrova.

A co dál?

Celá show je doprovázena speciálně komponovanou hudbou, zvláštními efekty a strhujícím představením tanečníků světové úrovně... Apassionata vás opět okouzlí a nabídne skvělou zábavu pro celou rodinu.

Foto: Live Nation CR

Plakát k show AppasionataFoto: Live Nation CR

Vydejte se na cestu kolem světa a zažijte kouzelné chvíle i hru živlů!

Kdy: 6. - 7. 12. 2008 Praha, O2 Arena

Vstupenky ve všech prodejních místech Sazka, a. s., nebo na www.sazkaticket.cz Ceny vstupenek: 450 - 1590 Kč Dětské a skupinové slevy.

Více na www.apassionata.cz

Nechte se tedy ohromit rozmanitostí světa koní!

Reklama

Související témata:

Načítám