Hlavní obsah

Nejslavnější zásnuby 2017! Dojal vás Leoš Mareš, Gwyneth Paltrow, nebo Rosolová?

Foto: Profimedia.cz

Mareš s KoblížkovouFoto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když do těch pravých zásnubních „žní“, které bývají často o vánočních svátcích, ještě měsíc zbývá, už teď víme o mnoha párech, které se letos rozhodli stvrdit svoji lásku slibem budoucím. Které zásnuby letošního roku ale byly ty nej?

Článek

Každé zásnuby, které proběhnou se slovíčkem ano na konci, jsou ty nej. Nejlepší. Ale občas se kromě těch nejlepších stanou zároveň také třeba nejsledovanějšími, nejkratšími, nebo nejromantičtějšími. Vybrali jsme pro vás pár těch „nej" zasnoubení tohoto roku a doufáme, že do jeho konce se ještě nějaké objeví!

Nejčerstvější zásnuby

Včera se na instagramovém profilu herečky Gwyneth Paltrow (45) objevila radostná novina, a to, že ji partner Brad Falchuk (46) požádal o ruku. Herečka je s televizním scenáristou od roku 2014, kdy se potkali během natáčení jednoho dílu seriálu Glee, kde Paltrow účinkovala a Falchuk byl producentem. Předtím byla herečka vdaná za zpěváka Chrise Martina (40).

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow oznámila včera na sociálních sítích své zasnoubení s producentem Bradem Falchukem Foto: Profimedia.cz

Nejsledovanější zásnuby

O pořádné vzrušení na vyhlášení ankety Atlet roku v přímém přenosu se postaral Adam Sebastian Helcelet (26), když při přebírání ceny požádal o ruku svoji partnerku, Denisu Rosolovou (31). Ačkoliv se to někomu mohlo zdát jako laciné gesto, rozhodně jde o nejsledovanější žádost o ruku v České republice. Mimochodem, ona se ta svatba hodí, snoubenci před pár dny oznámili, že čekají potomka.

Foto: Profimedia.cz

Nejen Denisa Rosolová byla dojatá. Monika Absolonová v pozadí také Foto: Profimedia.cz

Nejrychlejší zásnuby

Jsou spolu sotva rok a Joe Jonas (28) si už před svou partnerku klekl. Tou je herečka ze Hry o trůny, Sophie Turner (21). Novinku ihned sdíleli na instagramovém profilu s fotografií prstýnku, u kterého byl komentář „Řekla jsem ano“.

Foto: Profimedia.cz

Sophie Turner nebyla s Joe Jonasem ještě ani rok, a už mu odpovídala na žádost o ruku Foto: Profimedia.cz

Nejtradičnější zásnubní oznámení

Ani ne tak samotné zasnoubení, ale jeho oznámení vzal herec Kit Harington (30) alias Jon Snow ze Hry o trůny skutečně tradičně, jak se to dělávalo dříve. Tedy nechal otisknout v novinách The Times, že na vědomí se dává, že Kit, mladší syn David a Deborah Haringtonových a prostřední dcera Sebastiana a Candy Lesliových se budou brát. Kit Harington a Rose Leslie (30) jsou spolu pět let.

Foto: Profimedia.cz

Hvězda Hry o trůny, Kit Harington po žádosti dal do novin oznámení, že je s Rose Leslie zasnouben Foto: Profimedia.cz

Nejromantičtější zásnuby

O jedno z nejromantičtějších zasnoubení poslední doby se u nás postaral Leoš Mareš (41). Před několika týdny požádal o ruku svoji partnerku Moniku Koblížkovou (36), ale vzal to skutečně poctivě. Nejprve jel požádat o ruku její rodiče. Poté vzal partnerku na výlet, o kterém ale netušila, a po romantickém večeru, během ohňostroje při jejich zamilované písničce, před ní poklekl. V současné době si užívají dovolenou na Maledivách. Že by to zároveň byla i svatební cesta?

Foto: Profimedia.cz

Žádost o ruku od Leoše Mareše byla jak z učebnice Foto: Profimedia.cz

Největší zásnubní prsten

Ve Spojených státech amerických je tradice, že hodnota zásnubního prstenu by měla být dvoj až trojnásobek mužova měsíčního platu. Zkuste si tedy tipnout, kolik asi tak bere rapper Offset (25), který o ruku žádal svoji přítelkyni Cardi B (25) tímto obřím, osmikarátovým prstenem s diamanty. Poradíme vám. Prsten stál půl milionu dolarů, i když samozřejmě nevíme, jestli Offset dodržel americkou tradici. Určitě jde ale o největší zásnubní prsten, který byl letos v showbyznysu navlečen.

Foto: Profimedia.cz

Cardi B nosí prsten, který stál 550 000 dolarůFoto: Profimedia.cz

Na kterou svatbu se těšíte nejvíce? :-)

Reklama

Načítám