Hlavní obsah

Královská svatba na spadnutí? Přítelkyně prince Harryho radikálně mění šatník

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Spousta holek si jako malá přála být princeznou a vzít si za muže prince. Americké herečce Meghan Markle se tento dětský sen možná splní, ale zda je to výhra, těžko soudit. Jako členka britské královské rodiny by se musela chovat podle etikety – a už nyní to zažívá na vlastní kůži.

Článek

O tom, zda princ Harry (33) skutečně propadl svodům americké herečky Meghan Markle (36), se spekulovalo dlouho. Dnes už to není žádné tajemství, vloni v listopadu vydal Kensingtonský palác vyjádření, a letos v září se pár dokonce už i poprvé oficiálně ukázal spolu. Nicméně dvojice je neustále středem spekulací: ať už se řeší, zda je Meghan Markle těhotná, či kdy dojde k zasnoubení.

I když oficiálně herečka do královské rodiny ještě nepatří, už teď se řídí některými pravidly královského paláce – zejména co se týče oblékání. Fanoušci dlouhonohé brunety její odhalená kolena už jen tak neuvidí. Od té doby, co Meghan Markle chodí s princem Harrym, délka jejích sukní se začala prodlužovat. A rozhodně to není jen proto, že na některých akcích je to kvůli dress codu žádoucí.

Foto: Profimedia.cz

Než se herečka seznámila s princem Harrym, nosila odvážné a hlavně krátké šatyFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Musí se nechat, že s jejíma dlouhýma nohama si takové modely může dovolitFoto: Profimedia.cz

Dříve byla Meghan Markle zvyká nosit krátké šaty (často i vyzývavějších střihů), což je teď minulost. Poslední dobou je stále častěji viděna v modelech mnohem konzervativnějšího vzhledu, jako je střih ke kolenům nebo méně odvážný výstřih. Snaží se nikde příliš nevyčnívat, šaty nemají ani příliš divoké barvy či potisky. Je možné, že se Harryho partnerka pomalu připravuje, že se stane princovou manželkou?

Foto: Profimedia.cz

Pokud jim vztah vydrží, tak takhle už Meghan asi jen tak někdo neuvidíFoto: Profimedia.cz

Kdy přijde požehnání 

Meghan by mohla být dobrou adeptkou na nevěstu. Dvě předešlé partnerky, se kterými měl princ Harry také dlouhodobý vztah, herečka Cressida Bonas (28) a Chelsy Davy (32), nezvládaly tak dobře zvýšenou pozornost médií – a to byl nakonec kámen úrazu. Zvláště pro druhou jmenovanou to bylo prý skutečně těžké. Meghan Markle je zřejmě na věčně přítomné fotografy zvyklejší a ví, jak se před nimi chovat.

Foto: Profimedia.cz

Takto byla Meghan fandit svému příteli na pólu. Delší šaty, přes ramena nenápadné a vkusné sáčkoFoto: Profimedia.cz

Podle zdrojů z královského paláce nemá královna Alžběta II. s vnukovým výběrem problém. Dokonce se prý minulý měsíc měla Meghan Markle s panovnicí setkat na čaji o páté. To opět nahrává do karet tomu, že by se zásnuby mohly blížit. Předtím, než může princ svoji vyvolenou požádat o ruku, musí mít povolení od královny Alžběty II. – ta má totiž právo veta a sňatek by mohla zakázat.

Mimochodem, bývalý královský kuchař Darren McGrady (55) se zmínil, že by k zasnoubení mohlo dojít během prosince, protože do té doby se odehrává množství jiných oficiálních akcí. Můžeme se nechat překvapit, i když neunikneme pokušení tomu věřit, protože všechny okolnosti zásnubám nahrávají!

Foto: Profimedia.cz

Poslední dobou je Meghan vídána spíše v šatech střízlivějšího střihu Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

A střídměji se herečka obléká i v soukromí Foto: Profimedia.cz

Myslíte, že ke slavným zásnubám opravdu brzy dojde?

Reklama

Načítám