Hlavní obsah

Nejvýkonnější milenci? Menší muži převálcovali dlouhány!

Foto: Thinkstock

Chlap nemusí být vysoký, tedy s jeho sexuálním umem to nijak nesouvisí, tvrdí odborníciFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malý vzrůstem, velký činy! Tak to přesně sedí na muže, který sice příliš nevyrostl, ale v posteli nemá konkurenci! Dámy, taky máte doma prcka? Děkujte za něj, tvrdí vědci!

Článek

Podle jedněch určuje velikost mužského údu délka nosu, podle druhých prsty na ruce. Tu báchorku o nose nikdo vědecky nepotvrdil, ale prsty, to je jiná věc. Genetický výzkum jistého Denise Dubouleva z univerzity v Ženevě směle dokládá, že spojitost mezi velikostí prstů a penisu údajně existuje. (Čím delší „chapadla“, tím delší i penis.) Teď světlo světa spatřilo i jiné spojení…

Co je malé, to je… aktivní!

Ti, kdo takzvané zlodějské prsty nemají, nemusejí doma brečet do polštáře. Zvlášť když jsou malého vzrůstu! Tam, kde jim příroda ubrala na přirození, přidala jim na aktivitě sexuálního života.

Milenky slavných prcků, třeba Toma Cruise, Daniela „Harryho Pottera“ Radcliffa či Bruno Marse jistě vědí, o čem je řeč. Nový výzkum dokazuje, že pánové menšího vzrůstu mají, možná z nepochopitelných a blíže nespecifikovaných důvodů, více sexu! Jak se na to přišlo?

Studie z maďarské univerzity v Debrecenu, kterou uveřejnil odborný magazín Journal of Sexual Medicine, se opřela o výpovědi 531 heterosexuálních mužů ve věku 25 až 54 let, většinou pacientů andrologické ambulance v Budapešti.

Všichni tito účastníci byli zpovídáni ohledně frekvence sexu, tedy počtu pohlavních styků za týden, životního stylu a zdraví včetně užívání léků, také se podrobili měření výšky a obvodu pasu. Byl u nich zjištěn BMI a zapsána hmotnost.

Foto: Thinkstock

Ideální kombinace pro milostné hrátky je mladý a spíše menší muž. Jakou máte zkušenost vy?Foto: Thinkstock

Mládí a prckové vpřed!

Některé závěry a nálezy se daly předvídat. Nejvíce sexu hlásili muži ve věku 25 až 29 let, kteří vážili méně než 78 kilogramů, měli normální BMI a nevykazovali žádnou metabolickou poruchu. (Průměrná týdenní koitální frekvence vypočítána na 3,02 styků.) Pouze se potvrdilo, že mladší, zdravější a silnější pánové „odvádí v posteli nejvíce práce“, což není žádným překvapením. Zdravotní stav a síla hrají v sexuálním životě velkou roli.

Co ale autoři studie (Imre Rurik, Attila Varga, Ferenc Fekete, Timea Ungvári, János Sándor) nečekali, byla informace, že muži menšího vzrůstu, tedy konkrétně pod 175 centimetrů, mají mnohem víc sexu (2,69 styků týdně) než jejich vyšší kolegové, jejichž tělesná výška dosahuje o deset centimetrů víc.

Možné vysvětlení velké vášně

Tajné sexuální přání některých žen by tak mohlo být postaveno na pohádce o Sněhurce a sedmi trpaslících, kteří nedají pokoj ve dni ani v noci… Říkáte si, že zvýšenou sexuální aktivitou méně urostlí lidé maskují svoje komplexy? Možné to je, ale to je tak jediné, co prcky může trápit. Rozhodně nikdo z nich neřeší další nepříjemnost: mikropenis, protože prostě nemusí.

Foto: Thinkstock

Jakou velikost a čeho řešíte vy? :-)Foto: Thinkstock

Menší vzrůst není nakažlivý

„Ve skutečnosti nanizmus, tedy zakrslost, nepostihuje pohlavní orgány, takže i trpaslíci mají normální penisy. Ale na malém těle působí dojmem nadměrné velikosti,“ zmiňuje Antonio Fischetti, francouzský spisovatel a autor knihy Nevyslovitelné otázky o sexu, jehož toto téma svého času velmi zajímalo.

Zodpovídá tak ožehavou otázku, zda malí muži nemají smůlu dvakrát… Údajně ne. Tom Cruise se svými 170 centimetry má ve filmech, na základě analýzy bystrého oka, krásné „medium“ a podle zpěvačky Cher, která ho údajně měla v posteli, patří mezi jejích pět nejlepších milenců. Proto si obrázek o tom, zda záleží na velikosti, udělejte sami…

Tak co, sedí to? Jsou prckové sexuální ďáblové? Napište nám do diskuse svoji zkušenost, ať tuhle teorii společně potvrdíme nebo vyvrátíme!

Reklama

Související témata:

Načítám