Hlavní obsah

Někdo to rád horké!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaké alternativy horkých nápojů dnes můžete najít na trhu? Co vás zaručeně prohřeje, za jakou cenu a jakou přidanou hodnotu vám to přinese? Je na čase najít si svého favorita a zásobit se jím na zimu.

Článek

Tak už si to konečně musíte připustit. Léto je nenávratně pryč, podzim se snaží udržet krok a brání svůj podzimní čas. Sem tam její výsost zima vystrčí růžek v podobě mrazíků kreslících obrazce na čelních sklech aut nebo snese bílou jinovatku na prokřehlou zem.

V tomto čase zalézá chladno pod kabáty, za krk i pod nehty, jak se říká. K tomuto období neodmyslitelně patří pití všemožných druhů čajů, horké čokolády, svařeného vína a jiných horkých nápojů. Když opomenete klasiku teplých nápojů a zabrousíte do řady alternativních horkých nápojů, zjistíte, že výběr na trhu je opravdu značný. Výrobci zjistili, že lidé rádi zkouší nové možnosti a nechtějí se zarputile nudit jedním teplým čajem. Nabízí se vám tak dvě kategorie.

První kategorie skýtá nabídku horkých nápojů z lékáren. Většinou se jedná o rozšíření výrobkové řady určitých dodavatelů, jejichž pastilky již nejsou tak „trendy“ jako dříve, a začínají nabízet i horké nápoje založené na vitaminu C a účinné látce proti zánětu, horečce atd. Cena je za skromné balení pěti kusů většinou dosti vysoká, ale svoji cílovou skupinu má.

Druhou kategorii můžete hledat spíše u čajů a jiných instantních směsí. Zde je výběr v relativně velkém sortimentu různě ochucených nealkoholických svařených vín a podobných cukrem obohacených nápojů. Jak se říká, „proti gustu…“.

Proto vznikla třetí kategorie, která snoubí příjemnou cenu, zdraví prospěšný doplněk a variaci příjemných chutí a vůní. Řeč je o horkých nápojích MaxiVita, které mají na trhu 4 příchutě za cenu 69,90. V jednom balení máte rovnou 10 porcí lahodného drinku. Stačí zalít horkou vodou (jak uvádí výrobce – ne vroucí), abyste zachovali správný poměr vitaminů a přírodních extraktů.

MaxiVita Herbal HN Zázvor – již názvem prozrazuje příjemnou chuť zázvoru. Nápoj obsahuje také rakytník a vitamin C. Společně působí pozitivně na obranyschopnost organizmu.

MaxiVita – 4 příchutě za cenu 69,90. V jednom balení 10 porcí lahodného drinku. Stačí zalít horkou vodou

MaxiVita Herbal HN Brusinka– brusinky mají blahodárný vliv na močové cesty a spolu s vitaminem C navíc posilují imunitní systém. Brusinka chuťově osvěží a příjemně prohřeje.

MaxiVita - 4 příchutě za cenu 69,90. V jednom balení 10 porcí lahodného drinku. Stačí zalít horkou vodou

MaxiVita Herbal HN Echinacea– navíc v kombinaci s acerolou a neopomenutelným vitaminem C  podporuje horní cesty dýchací a má pozitivní vliv na imunitu.

MaxiVita - 4 příchutě za cenu 69,90. V jednom balení 10 porcí lahodného drinku. Stačí zalít horkou vodou

NOVINKA - MaxiVita Herbal HN Černý bez – extrakt z černého bezu má velmi příznivý vliv na funkci dýchacího systému. V tradiční medicíně podporuje pocení a napomáhá při detoxikaci organizmu.

MaxiVita - 4 příchutě za cenu 69,90. V jednom balení 10 porcí lahodného drinku. Stačí zalít horkou vodou

Doporučená prodejní cena je 69,90 a k zakoupení je ve vašem oblíbeném hypermarketu, drogerii nebo na www.nasevitaminy.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám