Hlavní obsah

Nesnášíte ranní sex? 7 zlepšováků to změní!

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Ranní milování patří k lepším způsobům, jak začít den. Stále vůči němu máte jisté výhrady, ale v koutku duše vás přece jen aspoň trochu láká? Dejte mu šanci. Díky těmto zlepšovákům si ho jednou provždy zamilujete!

Článek

Ranní sex přináší mnoho výhod. Díky němu dochází ke zvyšování hladiny imunoglobulinu IgA, jenž tělo chrání před infekcí, adrenalin se zase stará o spontánnější zážitky, zvýšená hladina estrogenů pozitivně působí na pleť i vlasy. A ta energie! Člověk jí má po ranním sexu na rozdávání. Jenže bohužel, většina milenců se nechá odradit několika málo negativy, která převažují za vyjmenovanými pozitivy. Také máte k rannímu sexu odpor? Zkuste do svého života začlenit následující inspirativní nápady.

Nastavte si budík

Někdy může být „poplach“ docela zábavný. Vadí vám nevyčištěné zuby, rozcuchané vlasy, ospalky, potřeba na malou? Nastavte si budík o 15 až 20 minut dříve než obvykle a jednoduše si svůj ranní sex naplánujte. Na tom není nic špatného, ba naopak. Je důležité cítit se pohodlně.

Zvolte správné polohy

I ospalý sex může přinést spoustu legrace. Ráno nemusíte řešit vůbec nic. Jen se přetočte na bok, vyšpulte pozadí a nechte partnera, aby si s vámi, obrazně řečeno, dělal, co chce (bude mu to vyhovovat zvlášť v případě, že je ranní ptáče a patří k energičtějším osobám). Některým tenhle trochu „špinavý“ ranní sex přijde zhýralý, spontánní a báječný už jen proto, že někdy je prostě fajn nechat se vést pudy vlastního těla…

Nechte to na víkend

Představa, že se probudíte dříve a pomilujete se chvíli před odchodem do práce, vás děsí? Říkáte si, že něco takového prostě na úkor spánku nedáte? Vyzkoušejte ranní sex o víkendech. Stačí jednou za dva týdny nebo i méně. Jedná se o vítané zpestření, na které budete vzpomínat během pracovních dní.

Foto: Family TV, Shutterstock.com

O víkendu nespěchejte. Připravte snídani do postele a uvařte kávuFoto: Family TV, Shutterstock.com

Určete časovou hranici

Někteří lidé se odvolávají na to, že na ranní sex nemají čas. Když jim však milenec sdělí, že „potřebuje pouhých deset minut“, pookřejí. Musejí totiž předem vědět, kolik milostné hrátky zaberou prostoru… V pořádku. Jestli se nechcete zdržovat, ihned sdělte protistraně, kolik času sexu věnujete. Oba se uklidníte a napětí mezi vámi naopak může ještě víc vygradovat. Tak honem, vždyť čas běží!

Urychlete nástup vzrušení

Díky uvolněným hormonům, jako je oxytocin a endorfiny, máte šanci prožít šťastnější a uvolněnější den. Tuhle možnost pochopitelně nemusíte využívat každé ráno, ale někdy se něco takového hodí. Jenže ouha. Ráno se nemůžete probrat? Trvá vám déle, než se vůbec rozkoukáte? Použijte erotické pomůcky, které nástup vzrušení trochu popoženou! Získáte asi tak patnáct minut k dobru.

Udělejte si na vstávání čas

Pokud je víkend nebo nemáte žádné povinnosti, není třeba spěchat. Připravte snídani do postele, uvařte kávu a vedle ní postavte šlehačku, dejte si sprchu, zůstaňte několik minut pod peřinou – co je libo. Teprve pak začněte s doteky. Leckomu je tento způsob milejší, neboť pro každého není, aby ihned odsunul peřinu a dal nohy od sebe. Odhalte, co sedí právě vám!

Schovejte si ranní sex do sprchy

Sex ve sprše patří ke skvělým způsobům, jak zapojit fyzické spojení a potěšení do jinak rušné ranní rutiny. Zároveň se vyřeší otázka hygieny. Tak mydlete, vzdychejte a nastavujte svoje tělo kapkám vody! Je-li to nutné, použijte silikonový lubrikant. Mimochodem, muže vzrušuje, když mohou vaše nahé pozadí, po kterém stéká voda, poplácat. Plesknutí jim připadá erotické!

A jak to máte vy? Milujete se spíš ráno, nebo večer?

Reklama

Načítám