Hlavní obsah

Nestlé Junior Drink

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To pravé letní osvěžení pro vaše batole a jeho spokojené bříško!

Článek

Čerstvý vzduch v kombinaci s letní oblohou láká k podnikání různých výletů a ke hrám na hřišti. Nekraťte si příjemné chvíle strávené společně se svým drobečkem složitou přípravou zdravé přesnídávky.

Vyzkoušejte v letním parnu lahodný nápoj pro batolata JUNIOR DRINK! Obsahuje až 75 % cereálií, 11 vitaminů a bifidobakterie Bifidus BL, je sytivý a lehce stravitelný.

Nestlé Junior Drink je sypká cereální směs do mléka s vanilkovou nebo kakaovou příchutí, která je v kombinaci s batolecím mlékem Junior mléko BIFIDUS tou pravou volbou pro vaše děti!

Junior Drink od Nestlé se řadí mezi příkrmy pro děti od ukončeného 12. měsíce života, které jsou připravované doma, nejlépe z výživného kojeneckého mléka. Nápoj je hedvábně jemný a přirozeně sladký i bez přidaného cukru.

Příprava nápoje je velmi snadná a rychlá. Stačí jen z plastové dózy dát několik kávových lžiček Junior Drinku do skleničky, hrnečku či do cestovní lahvičky s brčkem, zalít teplým nebo studeným mlékem, zamíchat, a je hotovo. Vaše miminko pak bude rychle a dobře nasycené a připravené opět se zapojit do další vaší hry.

Sami uvidíte, jak zasytí hladové bříško vašeho drobečka, a dodá mu tak i potřebnou energii.

Více informací o produktu získáte na www.kojeneckavyziva.cz nebo na infolince 800 135 135.

Reklama

Související témata:

Načítám