Hlavní obsah

Nestydíte se hrát při sexu hry? Máme pro vás 3 tipy

Foto: Thinkstock

Co dělat, když je venku zima a večery jsou dlouhé? Přece si hrát!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Únor bílý, pole sílí… Ale horší je to s milostným životem! Chybí v něm energie nebo legrace? Škoda. Humor ještě nikomu neublížil! A sexy nápady taky ne! Takže, hlavu vzhůru! Heslo měsíce: Zelená hrám!

Článek

Pár dnů před svátkem svatého Valentýna je skvělý čas na trochu erotické analýzy. Je ve vašem milostném životě dostatek zábavy a laškování? Děláte něco proto, aby ve vaší posteli nechyběl smích a humor? Že ne? Ale pro spokojenost je to nezbytné!

Britská sexuoložka Tracey Cox dokonce říká, že pokud máte nutkání smát se přímo při milování, před orgasmem nebo po něm, je to vlastně dobré znamení, protože dochází k náhlému uvolnění emocí a napětí. „Smích je naprosto přirozený a prostě k sexu patří,“ uvádí populární sexpertka. A jak že ho spojit s milováním? O trapasy nejde, řeč je o milostných hrách! Které zkusit?

1. Léčení frigidity

Frigidita se dá popsat jako sexuální chladnost, nezájem o pohlavní styk, popřípadě odvolávání se na necitlivost pohlavních orgánů doprovázející neschopnost mít orgasmus. Tato porucha se vyskytuje především u žen a je jasné, že by se měla léčit – ideálně v domácím prostředí… Jak?

Žena si sama sebe představí jako „sexuálně zamrzlou“ dámu, která milováním vyloženě pohrdá. Její partner v roli kapacitního odborníka na tuto problematiku ji na lůžku prohlédne a zahájí adekvátní léčbu. (Vizualizaci dokonale podpoří bílý plášť nebo aspoň obyčejné bavlněné triko bez potisku.) Terapie pochopitelně spočívá ve vzrušování, přičemž žena se zdráhá a ošívá, aby dokázala, že je skutečně sexuálně chladná. Jak dlouho to vydrží? Záleží na schopnostech lékaře…

Foto: Thinkstock

Naše sexuální hrátky rozjedou i ty, které milování moc nebaví...Foto: Thinkstock

Tip: Další variantou této hry je obrácení rolí, kdy muž přijde do ordinace za lékařkou s tím, že je impotentní.

2. Návštěva vykřičeného domu

Privát, nebo rovnou nevěstinec? Žena může být „zaměstnancem“ či podnikat na vlastní triko. Nutností jsou nějaké rekvizity, především ceník. Kolik stojí orální sex? Jaká je cena samotné soulože? Jaké služby jsou v ceně „základního balíčku“? To všechno hlavní aktérka sepíše na svůj „jídelníček“.

Její partner coby klient bude hýčkán. Je libo měkké křeslo? Drink? Doutník? Po krátkém seznámení a relaxaci dojde k realizaci vybraných služeb. Pro naprostou věrohodnost používejte smyšlené jméno, před milováním vytáhněte kondom a striktně se vyhýbejte líbání.

Tip: I tady může být aktérem muž, který za úplatu nabízí profesionální doprovod do společnosti s „bonusem“ navíc. Žena – bohatá klientka – si dle chuti vyžádá i soukromý striptýz.

Foto: Thinkstock

Co říkáte na stylizaci lehké děvy? V roli prostitutky si můžete dovolit i to, co normálně ne!Foto: Thinkstock

3. Dokonalý film

Dívat se na porno? Přežitek! Co takhle napsat si vlastní? Ano, napsat. Scénář… Žena vyzve partnera, aby koupil něco dobrého k pití, a sama se chopí počítače nebo tužky a papíru. Úkol zní jasně: vytvořit a popsat dokonalou scénu naprosto skvělého erotického filmu. Co by v něm nemělo chybět? Jací herci by měli hrát hlavní role? A co kostýmy a rekvizity?

To jsou otázky, na které je nutné najít odpověď. Partneři si mezi sebou pomáhají, radí si, čerpají z vlastních fantazií nebo skutečností. I proto je tato hra přínosem. Díky ní může dojít k odtajnění přání obou aktérů.

Tip: Je škoda, aby hotový scénář jen tak ležel v šuplíku. Vdechněte mu život. Zahrajte si na herce a vyzkoušejte, jestli vámi vytvořený scénář nepostrádá genialitu a zda třeba v praxi nepotřebuje nějak vylepšit…

A jak to máte vy? Hrajete si?

Načítám