Hlavní obsah

Neuvěřitelná proměna paní učitelky! Jak se vám líbí?

Foto: Mia Mirrelli

Ivetě Panýrkové nová image moc slušelaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Maminka na mateřské, babička, kulturistka i studentka veteriny. I takové čtenářky si prošly na našem serveru módní proměnou. Ta je u nás stále populárnější. Vždyť koho by nelákalo se jednou za čas nechat hýčkat kadeřnicí, vizážistkou a stylistkou? A tak naše další výzva zaujala tentokrát paní učitelku Ivetu Panýrkovou. Podívejte se, jaká se z ní stala kočka.

Článek

Hned na začátku jsme se paní Ivety zeptali, proč se do proměny vlastně přihlásila. Její odpověď byla zcela jasná: „Mám tři děti, manžela pracujícího v zahraničí, a tím pádem moc času pro sebe nemám. Proto bych radu odborníků uvítala. Ač mi táhne na padesát, nevím stále, jaký jsem typ a co mi sluší,“ vysvětluje čtenářka.

A jaký je její vztah k módě? „Vůbec nejsem nakupovací typ, ale jednou za čas si zajedu nakoupit oblečení do Anglie, kde mám již své oblíbené obchody,“ říká Iveta Panýrková, která jinak upřednostňuje sportovně elegantní styl a občas se nevyhýbá ani šatům, minisukním či vyšším podpatkům. Kdybychom nakoukli do jejího šatníku, našli bychom tam prý hodně černých a zelených kousků, sem tam zazáří nějaký barevně výraznější model a ze vzorů převažují proužky (mimochodem v jedné proužkované košili Iveta dorazila na focení).

Foto: Mia Mirrelli

Čtenářka před proměnouFoto: Mia Mirrelli

První na řadu přišel účes

„Jsem celkem tvárná, ale asi by mi vadil nějaký extrém typu na ježka či obarvení načerno, červeno a podobně. Přece jenom působím na mladou generaci, tak aby ze mne neměli legraci. Melíru se nebráním, střihu také ne,“ upřesnila své podmínky hned na začátku čtenářka, která se spíše občas nechává stříhat na kadeřnických kurzech, kde většinou posedí zadarmo modelem. S úpravou vlasů, které se jí od přírody kroutí, to ale nepřehání. Laky a tužidla rozhodně nepoužívá a účes si běžně jen vyfouká do rozcuchu.

Foto: Mia Mirrelli

První radikální změnou prošel účesFoto: Mia Mirrelli

Paní Iveta se dokonce nedávno nechala ostříhat zcela nakrátko, ale manžel to příliš neschválil. A tak si nyní nechává vlasy opět trochu dorůstat, což ocenila při stříhání i kadeřnice Veronika Jenšíková ze salonu Verité v Zelenči. „Délku vlasů určitě nechám, jen prostříhám vršek a konečky takzvanou horkou břitvou. Barvu vlasů určitě oživím melírováním s odstíny dozlatova,“ upřesnila dopředu svou práci kadeřnice Veronika.

Foto: Mia Mirrelli

Kadeřnice Veronika zvolila melíry ve zlatavých odstínechFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A teď chvíli počkat, aby se melír správně chytnulFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Ještě zastřihnout konce a prostříhat vršekFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Trochu závěrečného tupírováníFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

A tady je výsledekFoto: Mia Mirrelli

Jemné líčení rozzářilo oči i úsměv

Z kadeřnictví jsme se přesunuli rovnou do školy v Praze 4 – Modřanech, kde paní Iveta vyučuje. Jedna ze tříd se tak proměnila v rámci možností v pomyslný vizážistický salon i fotoateliér zároveň. Vizážistka a stylistka Janka Letková zvolila decentní líčení, které podtrhlo Ivetiny veselé oči i úsměv. Sama prý líčení příliš času nevěnuje: „Používám maximálně make-up, řasenku a tužku na oči. Stíny například nenosím vůbec.“

Foto: Mia Mirrelli

Následovalo líčeníFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Tady už se změna image odehrávala ve škole, kterou Iveta dobře znáFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Stíny i rtěnku zvolila vizážistka a stylistka Janka v decentních odstínechFoto: Mia Mirrelli

Pouzdrové šaty versus kalhoty se svetříkem

Stylistka vybrala dva modely, které jsou velmi slušivé a elegantní a hlavně se hodí pro paní učitelku. Pouzdrové šaty sedly Ivetě jak ulité a hezky podtrhly její ženskost. Také se v nich cítila příjemně. „Myslím si, že jí ohromně sluší, ale viděla bych to spíše někam do společnosti, nebo když půjde s dětmi do divadla,“ okomentovala první outfit maminka čtenářky, která se i s dvěma Ivetinými syny přišla na závěrečnou proměnu podívat. Kalhoty se svetříkem, jehož součástí byla všitá halenka s módními puntíky a vázankou (podobné kousky si můžete vybrat i zde) byly už ležérnějšího vzhledu, ale stále působily decentně a vkusně.

Foto: Mia Mirrelli

Iveta v novém elegantním outfitu jen zářilaFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: Šaty (Mango, 1399 Kč), kabát (Mango, 2999 Kč), punčochy (H&M, 249 Kč), kozačky (Zara, 2799 Kč), náramek (New Yorker, 149 Kč)Foto: Mia Mirrelli

A co na proměnu své maminky říkali její synové Tomáš (14) a Ondra (8)? „Hmm, dobrý,“ smáli se jen potutelně a maminku při pózování před fotoaparátem pozorovali s pobaveným výrazem. V roli „modelky“ ji totiž ještě nikdy neviděli. „Dosud jsem si nic podobného nezkusila, a tak jsem si říkala, proč ne. Moc jsem si den užila a klidně bych se nechala takhle hýčkat častěji,“ dodává k proměně sympatická Iveta.

Foto: Mia Mirrelli

Pouzdrové šaty jí seděly na míruFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: Kalhoty (F&F, 700 Kč), svetřík (F&F, 449 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na závěrečnou proměnu se přišla podívat i rodinaFoto: Mia Mirrelli

Baví vás proměny? Zkoukněte třeba tu ve článku Proměna pětinásobné babičky. Super!.

Vizáž a styling: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Reklama

Související témata:

Načítám