Hlavní obsah

Nové seznamky na míru. I pro vás!

Foto: Thinkstock

Vyberte si z nabídky specializovaných seznamekFoto: Thinkstock

Reklama

Toužíte po muži bohatém, krasavci, čahounovi či s ideální DNA? Žádný problém pro netradiční seznamky. I vás si láska najde, stačí jen lovit ve správných internetových vodách a zvolit přesná kritéria. Služby jdou opravdu s dobou!

Článek

Říká se, že každé zboží má svého kupce. Současné nejen zahraniční internetové seznamky to svou nabídkou služeb rozhodně dokazují. Tak koho že to vlastně hledáte?

Čahouna

Ten nahoře vám nadělil o trochu více centimetrů, ale vysokých podpatků se vzdát nechcete? Nebo jste zaměřené na vysoké charismatické muže? Ať tak či tak, na seznamce Tallfriends.com bude o vás náležitě postaráno a nemusíte se prodírat a dlouze selektovat muže podle vzrůstu. Jsou tu totiž samí čahouni. Samozřejmě, že už existují i seznamky s opačným zaměřením, kde můžete najít svou lásku s drobnou, malou postavou. Jednou z takových je i Datealittle.com. U nás podobně fungují kluby pro vysoké, jejichž součástí jsou i seznamky. Stačí si jen zadat heslo do vyhledávače.

Krasavce

Elitní seznamka zahrnující krásné lidi Beautifulpeople.com už si svou popularitu získala stejně jako své zaryté odpůrce. Jak se hodnotí krása nových členů? Přihlásí-li se nový zájemce o členství, posuzují ho již zaevidovaní členové či členky opačného pohlaví. Když se vám poštěstí nasbírat dostatečné množství hlasů, můžete se stát součástí elitního týmu. Jen pro zajímavost, české ženy jsou v kurzu, protože se do seznamky dostávají poměrně snadno. Zato čeští muži mívají ve většině případech smůlu. Krasavce ulovíte patrně spíše v cizině. V Česku se takové kusy loví obtížně a stojí se na ně fronty.

Vášnivého záletníka

Možná se ale nechcete seznámit s mužem na celý život a toužíte po krátkém vášnivém románku bez závazků. Stejně jako například Ashleymadison.com existuje řada seznamek, které se specializují na zájemce pouze o zálety. Mottem seznamky pro zadané je: „Život je krátký! Užijte si nevěru!“ Pozor! Než se zaregistrujete, čtěte pozorně podmínky seznamování. V Ashleymadison například stojí, že provozovatelé neberou žádnou zodpovědnost za jakékoli zranění nebo zabití.

Pana Dokonalého

Omrzely vás neustálé životní přešlapy a chcete se konečně trefit do černého a nenarážet neustále na stejné, pro vás nevhodné typy? Zkuste nejmodernější metody, které objevili vědci. Například na webu Scientificmatch.com vám pomohou najít pana Úžasného a Dokonalého podle podrobného rozboru DNA. Analýza stojí asi 2000 dolarů, ale provozovatelé, kterými jsou vědečtí pracovníci, slibují stoprocentní uspokojení, a to i po stránce sexuální. S doporučeným partnerem budete mít prý i zdravější děti! A to se vyplatí, ne?

V Japonsku je zase hitem hledat si partnera podle krevních skupin. Japonci věří a spoléhají na to, že skupiny A, B, 0 nebo AB určují, jak se člověk chová v životě, v práci i ve vztazích. Vlivem krevních skupin na povahu člověka a jejich úlohu při hledání správného partnera se zabývá celé Japonsko a píší o tom všechny ženské magazíny. A co která skupina představuje?

  • A – jsou lidé spolehliví, jsou schopni obětí, ale zároveň trochu uzavření a mají sklon k obavám.
  • 0 – jsou energičtí lidé, kterým nechybí sebevědomí.
  • AB – je znamením vyrovnanosti a vyznačuje se logickým myšlením. Zároveň však ztělesňuje odměřenost a povýšenost.
  • B – jsou podle charakteristiky sobečtí volnomyšlenkáři.

Na rozdíl od Japonců Západ žije horoskopovou mánií. Vznikají seznamky beroucí v patrnost znamení podle horoskopu.

Pana Tolerantního a Otrlého

Ani vězení není překážkou v hledání životního štěstí a osudové lásky. I když jste se patrně dopustily velkých chyb a život vám nepřinesl to, v co doufá většina lidí, není důvod, proč byste nemohly změnit svůj osud. I vězeňkyně mají právo na romantiku a láskyplný vztah. Tímto heslem se řídí například seznamovací agentura Womenbehindbars.com, která si klade za úkol seznámit muže s ženami z nápravných zařízení. E-mailová adresa na jednu z nich stojí přesně 3 dolary. Trestný čin, za který žena sedí, se neuvádí.

Pana Nedokonalého

Existuje mnoho názorů, že oškliví lidé moc štěstí v životě nemají a lásku s velkým L si stěží najdou. Omyl! Tom Clifford a Janine Walker vás přesvědčí o opaku. Seznámili se spolu na Theuglybugball.com, seznamce určené lidem, kteří si o sobě myslí, že nejsou krásní, a doslova zahořeli láskou a letos v květnu slavili zásnuby. Zatímco on o sobě říká, že má obličej, který nutí malé děti plakat, ona ho považuje za prince svého života. Tom Janine obdivuje a považuje ji za neuvěřitelnou krásku. Janine tvrdí, že je ráda, že Tom není Brad Pitt, protože ani ona není Angelina Jolie. Co se jednomu nelíbí, pro druhého je ztělesněním něčeho velmi krásného, a tak to má být.

Pana Neznámého z ulice

A další z úspěšných seznamek u nás je Vidělijsmese.cz. Zde můžete zanechat vzkaz někomu, koho jste zahlédly třeba v metru, na autobusové zastávce či kdekoli jinde na území České republiky. A protože se říká, že nic se v životě neděje náhodně a každý člověk, kterého v něm potkáme, je důležitý, proč nezkusit napomoci osudu takhle? Vzkazy mají podobu jako tento: „Slečna projížděla, myslím, že v červené felicii, seděla vzadu a zrovna telefonovala a krásně se usmívala. Já stál v zatáčce opřený o auto. Kdyby jsi to náhodou četla, ozvi se...:) “. Říká se: „Líná huba, holý neštěstí! a „Štěstí přeje připraveným!“ V tomhle světle věřím, že pokud to má být osudová láska, cesty se těm dvěma znovu zkříží!

Na lásku má právo každý. A tak ať už lovíte svého prince v jakýchkoli vodách, přeji vám, aby se na vás usmálo štěstí.

(Ne)seznámila jste se na netradiční seznamce? Pojďte nám o svých zkušenostech povědět v diskusi pod článkem.

Reklama

Související témata:

Načítám