Hlavní obsah

Novinky na Prima love? Zoufalky a Tráva!

Foto: TV Prima

Zoufalé manželky se vracejí již po sedmé!Foto: TV Prima

Reklama

Prosinec s novými seriály! Tak to bude vypadat na Prima love, která si pro své divačky přichystala další, již sedmou sérii oblíbených Zoufalých manželek a také naprostou novinku – seriál plný černého humoru Tráva!

Článek

Seriál Zoufalé manželky není nejspíš vůbec třeba představovat! A příznivkyně osudů čtyř „zoufalek“ – věčně zmatené a v lásce tápající Susan Delfinové, neustále zdrchané matky Lynette Scavové, puntíčkářské Bree Van De Kampové a poněkud zhýčkané milovnice módy Gabrielly Solisové – se mají rozhodně na co těšit.

Staré i nové „zoufalky“

Již 1. prosince totiž na Prima love odstartuje nová, již sedmá série tohoto kultovního seriálu. A události, které postihnou zdánlivě dokonalé americké předměstí, budou jako vždy plné zvratů a nečekaných vyvrcholení. Do děje zasáhnou nejen staré postavy, ale i spousta nových. Za Lynette přijede bohatá kamarádka z vysoké a mezi starousedlíky způsobí doslova pozdvižení. Susan s Mikem doženou finanční problémy, budou nuceni se odstěhovat a Susan se rozhodne k velmi netradičnímu a riskantnímu přivýdělku.

Foto: TV Prima

Pětice oblíbených hrdinek se utká s novou várkou problémůFoto: TV Prima

Jak to s nimi dopadne, můžete sledovat na Prima love od 1. prosince, a to každý čtvrtek večer!

Že by návod pro matky samoživitelky?

Donedávna žila Nancy Botwinová, hlavní hrdinka černé seriálové komedie Tráva, zcela obyčejný rodinný život. Měla manžela a starala se o dvě děti, patnáctiletého Silase a desetiletého Seana. Jenže najednou je všechno jinak! Jejího manžela nečekaně zabil infarkt a ona stojí před otázkou, jak uživit rodinu.

Foto: TV Prima

Seriál Tráva slaví ve světě velké úspěchyFoto: TV Prima

A přestože je Nancy klasická starostlivá matka, která kamarádí s prezidentkou rodičovského sdružení, zvolí velmi netradiční řešení. Svým sousedům začne prodávat marihuanu! Balancuje na šikmé ploše, leckdy se řítí k zemi, ale vždy s humorem, chladnou hlavou a nadhledem. Nancy je klasická antihrdinka, kterou si však diváci zamilují. Přestože dělá, co nemá, je to pro dobrou věc. Určitým způsobem tento absurdní seriál trochu připomíná Zoufalé manželky – Nancy je skutečně zoufalá, dělá zoufalé věci, ale pořád má styl, vnitřní slušnost a humor. A předměstí, na kterém žije, také není tak dokonalé, jak vypadá.

Rozhodně si tento úspěšný seriál nenechte ujít. Slaví mnoho úspěchů nejen ve sledovanosti, ale získal i řadu nominací na ceny Emmy či Zlaté glóby. A herečka Mary-Louise Parkerová, která představuje Nancy, za tuto roli dokonce v roce 2006 Zlatý glóbus získala.

Zatím bylo natočeno sedm sérií Trávy a první přichází nyní k nám. Jak jdou Nancy obchody, můžete sledovat na Prima love od 4. prosince, a to každou sobotu a neděli večer.

Reklama

Související témata:

Načítám