Hlavní obsah

Nový čínský rok začal! Co vás podle horoskopu čeká?

Foto: Profimedia

Jaký bude rok Opice? Přečtěte si o tom i vyFoto: Profimedia

Reklama

Včera začal čínský nový rok, tentokrát ve znamení Opice a s živlem ohně. Co od něj můžete čekat? Bude pro vás úspěšný?

Článek

Druhý úplněk po slunovratu s sebou přináší bujaré oslavy k začátku nového čínského roku, který odstartoval 8. února 2016 a ponese se ve znamení nezastavitelné Opice. Opice reprezentuje v čínském horoskopu princip inteligence, bystrosti, zvědavosti a aktivity. A tím bude naplněný i celý příští rok.

Opice na pomyslném trůnu střídá mírnou Ovci, a půjde tedy o naprostý obrat. Na místo klidné ovečky, která se držela při zemi a spíš než cokoli jiného řešila svá osobní citová dramata, menší i větší, Opice najednou vlétne na scénu jako uragán se svou živelnou energií a nadšením.

Rok akce a dotahování do konce

Opice je tornádo, které řeší těžké věci na počkání a ty nemožné do dvou hodin. V povaze těchto jedinců je jakási individualita, se kterou se do akce vrhají, a ta se promítne i do následujícího roku. Všechno se pohne dopředu. Všechny staré problémy, křivdy, období nudného bezčasí budou smeteny ze stolu a věci se začnou hýbat, protože opičí energie je prostě na místě stát nenechá. To povede k tomu, že se vám bude dařit v práci, v obchodu, v podnikání, pravděpodobně se zlepší i vaše finanční situace.

Foto: Profimedia

Konflikty by se měly lépe řešit. Tak se nebojte konfrontace a promluvte si s vaším partnerem o tom, co váš tížíFoto: Profimedia

Letošní rok je navíc ideálním odrazovým můstkem pro všechno nové. Pokud se chcete pustit do nového projektu, odstartovat vlastní byznys a podobně, směle do toho. Individuální úsilí dopadne zdárně, a vy tak nejspíš zrealizujete svůj sen. Nové nápady a vynálezy, to je to, v čem je Opice dobrá.

A taky je to rok, kdy se budete více rozčilovat u večerních zpráv i nad novinami, protože upovídaná Opice podrží všechny, kteří se umí vymlouvat, jsou drzí, troufalí a umí druhého přechytračit. Tak se na to připravte.

Vyrazte s Opicí do světa

V osobním životě přišel ideální čas na cestování. Vzpomínáte ten dlouho odkládaný, vysněný zájezd na Nový Zéland? Tak ten se právě teď stává aktuálním. Na lidském žebříčku hodnot se v roce Opice zážitky a nové zkušenosti posunují vzhůru, navíc s podporou opičí bezhlavé energie a nadšení je více než pravděpodobné, že spoustu cest po světě opravdu zrealizujete. Neváhejte, teď je pravý čas.

A je pravý čas i na učení se novým věcem. Pokud jste dlouho váhali nad jazykovým kurzem, novým sportem nebo třeba lekcemi paličkování, směle do toho. Energie Opice způsobí, že vám učení půjde lépe – hlava je novým znalostem více otevřená, budete se cítit jako houba, která nasává další a další cenné informace.

Foto: Profimedia

V roce Opice jde především o zábavu. Už víte, co nevšedního podniknete vy?Foto: Profimedia

Opice probudí vášeň

Ač by se to po výše uvedené charakteristice mohlo zdát zvláštní, rok ve znamení Opice nepřeje krátkým románkům, ale spíše pevným vztahům. To díky opičí schopnosti dokončovat – z krátkého jednorázového vztahu nemají Opice dobrý pocit. Vztahy se posunou do svého dalšího stadia, ať už je to nový začátek pro někoho, kdo dlouho váhal, svatba pro ty, co spolu nekonečně chodí nebo třeba rozchod ve vztahu, který už dávno skončil, jen jste si to odmítali připustit.

Láska ovlivněná rokem Opice je bouřlivá a prudká a rozhodně se letos nebudete nudit. Počítejte i s hádkami a vyjasňováním názorů, ten s obratnější slovní taktikou vítězí. Na druhé straně ale letošek přeje pevným vztahům, takže se veškeré neopodstatněné konflikty velmi brzy vyřeší. Opice také vybízí k experimentování a zkoušení ledasčeho nového, v posteli se rozhodně nestydí, takže i tam se nejspíš dočkáte oživení. A hlavně to bude zábava, protože to je to, v čem je Opice nejlepší – je hravá a chce se bavit.

Co všechno tedy do 27. ledna 2017, kdy rok Opice končí, stihnete?

Reklama

Načítám