Hlavní obsah

Nudí vás staré plavky? 4 tipy, jak je ozdobit

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytáhly jste ze šuplíku loňské plavky, ale letos vám už nepřijdou atraktivní? Zkuste je oživit a dát jim nový šmrnc pomocí drobných úprav. Ozdobte je třásněmi či květinovou aplikací.

Článek

Staré plavky vás omrzely, ale nechcete utrácet za nové? Proměňte je díky pár ozdobám v originální kousky. Ozdoby, v podobě barevné stuhy s bambulkami, nažehlovacích aplikací i třásní, zakoupíte v textilní galanterii za pár korun a našité je máte raz dva. Stačí vám jen trocha zručnosti a fantazie. Inspirujte se našimi tipy.

S květinovou stuhou

Stuha s 3D aplikací může posloužit jako ozdoba plavek, lemů triček či plátěné kabelky. My jsme ji využili na dvoudílné plavky, ke kterým ji stačí přišít pevně nití. Zda stuhou olemujete jen horní díl, nebo jen část kalhotek, záleží na vás.

Foto: Eva Malúšová

Oblíbily jste si letos květinové motivy? Ozdobte jimi loňské plavkyFoto: Eva Malúšová

Staré dobré nažehlovačky

Květinové výšivky jsou na poli módy stále v kurzu. Zakupte je tedy v nažehlovací podobě a proměňte černé sametové bikiny v trendy model. Pokud by se vám výšivka začala odlupovat, není jednodušší řešení, než ji pro jistotu přišít.

Foto: Eva Malúšová

Sametové bikiny s výšivkou jsou ideálním opalovacím modelemFoto: Eva Malúšová

Rozverné třásně

Máte v šuplíku více horních a spodních dílů plavek samostatně a rády je kombinujete? Můžete z nich udělat zbrusu nový kousek pomocí třásní. Takovou podprsenku pak můžete obléci i k džínovým kraťasům na letní party a uvidíte, jak se budou třásně vlnit v rytmu tance.

Foto: Eva Malúšová

Třásně ve stejné barvě přišijte ke spodnímu lemu plavkové podprsenkyFoto: Eva Malúšová

Neonové bambulky

Černým plavkám bude slušet neonová stužka s bambulkami, jež upoutá pozornost i na zdánlivě nudných jednobarevných kouscích. K mání je i růžový odstín a vyjde vás na pár korun.

Foto: Eva Malúšová

Máte doma černé plavky? Neonová stužka jim bude určitě slušetFoto: Eva Malúšová

Který tip se vám zamlouvá?

Načítám