Hlavní obsah

Nudíte se v posteli? Tyhle sexy hrátky vám to nedovolí!

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Jakmile se dobře poznáte, může být složité udržet vášeň a vzrušení na jiskřivé úrovni. Ne však nemožné! Které blázniviny vám pomohou zatočit s milostnou šedí? I díky obyčejnému lízátku si prorazíte cestu k nekonečné slasti!

Článek

Předehra sehraných milenců nemusí být fádní a nudná. A když k tomu náhodou dojde, obrana je snadná. „Dohodněte se, že každých čtrnáct dní vyzkoušíte něco nového,“ doporučuje Tracey Cox, jedna ze známých guru sexu. A dodává, že pokud jste citlivější povahy, nemusíte začínat ve velkém stylu. Klidně se držte základních věcí.

„Vykoupejte se spolu, vzájemně si namasírujte nohy, svlékněte partnerovi košili bez toho, abyste zapojovali ruce. Až se trochu rozkoukáte, můžete se pustit i do odvážnějších scénářů,“ doporučuje britská sexuoložka. Co má na mysli? Svazování rukou nad hlavou či masturbaci před milencem. Hrát si ale můžete i jinak. Inspirujte se pěti tipy sexuálního kouče Seana Jamesona z irského Dublinu. (Nemusíte vyzývavě řádit každou noc, stačí, když si sem tam pohrajete.)

1. Hrátky s horkou a studenou vodou

„Požádejte ho, aby si lehnul na postel, a zavažte mu oči. Jděte do kuchyně a tam připravte šálek horké vody smíchané s medem. A taky sklenici studené vody naplněné kostkami ledu. Vše to položte na noční stolek a začněte si hrát s jeho penisem,“ doporučuje Sean Jameson na svém blogu. Párkrát jej olízněte a poté do úst nasajte jednou teplou vodu, podruhé studenou. A soustřeďte se na několikavteřinový intenzivní orální sex. „Pokračujte ve střídání teplot, jak dlouho chcete,“ doporučuje sexuální kouč.

2. Lízátko v akci

Dostalo vaše dítě od Mikuláše nějaké lízátko? „Ztopte“ ho a využijte jej ke chlípné hře. Cukrovinku rozbalte a začněte ji před svým partnerem olizovat. Pak proneste, že jdete do ložnice, a ať jednu minutu počká, než se k vám přidá. Tuto chvilku využijte na přípravu. Uvelebte se do postele, obložte se polštáři a až přijde, požádejte ho, aby olíznul místa, kterých se lízátkem dotknete. Rameno, stehno, bradavka…. Hru zakončete tím, že lízátkem „označkujete“ jeho penis a následky začnete „uklízet“ svým jazykem.

3. Nezbedná předehra

Vezměte kuchyňskou minutku a nastavte ji na 20 minut. Během této doby jeden z vás bude vzrušovat toho druhého – bez použití rukou a s vědomím, že není povolena žádná penetrace. „Tato lascivní sexy hra umožňuje párům lépe přemýšlet o předehře a povzbuzuje vynalézavost,“ podotýká Sean Jameson. (Pochopitelně, že se aktivní partner s tím pasivním prostřídá.)

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Lízátka nepatří jen dětem!Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

4. V kůži protějšku

Když se ve školce nebo na prvním stupni základní školy někdo po někom opičí, je to spíš k vzteku. Prvky této nezbednosti se však mohou, a to v pozitivním slova smyslu, přenést i do dospělosti. Je partner sexuálně lačnější, dominantnější či agresivnější? Ukažte mu, jak jeho počínání vnímáte.

Hra funguje tak, že začnete dělat to, co obvykle provádí váš protějšek. Pro lepší efekt si půjčte i nějaký prvek pánského oblečení, nebo se navoňte partnerovým parfémem. A běžte na věc. Předstírejte, že horlivě rozepínáte podprsenku, předvádějte typické kopulační pohyby. Odvažte se, je to jenom hra – ovšem leckdy i s terapeutickými účinky. Partner totiž konečně získá zpětnou vazbu na své chování…

5. Zlobivá holka

Hra, která si nežádá zdlouhavou přípravu? Oblečte si krátkou sukni a naprosto vážně proneste: „Víš, zlato, dneska jsem dostala pokutu/škrábla auto/zapomněla nakoupit/neodolala hříšně drahé kabelce. Zasloužím si výprask.“ Vyhrňte sukni, ohněte se přes postel a partnerovi podejte do ruky svůj plochý kartáč na vlasy. Pobízet ho dvakrát nebudete… Nechte mu jeho půl minuty slávy a rauše a zeptejte se ho, zda své chování můžete odčinit i chlípnou felací. Po tomhle pro vás udělá naprosto všechno!

A jak se v posteli bavíte vy?

Reklama

Načítám