Hlavní obsah

Netradiční nástroj rozkoše: Vlasy!

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejslavnějších muzikálů i útvar na hlavě, tvořený keratinem. To jsou vlasy. Jakou roli hrají ve vaší ložnici? Podívejte se na své kadeře jinýma očima!

Článek

Britská autorka příruček pro dospělé a sexuální poradkyně Linda Sonntag říká, že vlasy v sobě měly odjakživa sexuální magii.

„Milenci si kdysi vyměňovali medailonky s pramínkem ustřižené kadeře. V některých kulturách si nevěsta a ženich společně dají mýt vlasy, ty jsou jim potom propleteny, aby novomanžele sjednotily. Vlasy mužů symbolizovaly sexuální energii, jejich ostříhání znamenalo kastraci,“ popisuje odbornice ve své publikaci Erotická předehra s tím, že se, co týče novodobého života, lze nyní inspirovat starověkou Indií.

Erotická pomůcka – gratis

Podle Lindy Sonntag jeden z nejlepších způsobů, jak rozdmýchat u ženy žhavou touhu, je jemně ji uchopit v době vstávání za její vlasy a pohrávat si s nimi… Můžete o to partnera požádat, jedná se o tip, který nic nestojí! Sexy také je, pokud upozorníte milence, aby vzal vaše kadeře do dlaní a současně vám líbal dolní ret. A další, neméně účinná metoda? Tak ta se jmenuje Dračí obrat.

Stojící muž, značně vzrušený nadcházející vyhlídkou na sexuální radovánky, uchopí vzadu na temeni uzel ženiných vlasů a současně ji pevně obejme. A pozor, „třímat půlměsíc vlasů lásky“ znamená, že během kopulačního aktu muž drží partnerčiny vlasy nad ušima, zatímco ona jemu činí totéž a oba si vyměňují časté polibky. Půjdete do toho?

Foto: Y Photo Studio, Shutterstock.com

Šimrání vlasy patří k oblíbenému mazlení vyvolávajícímu vzrušeníFoto: Y Photo Studio, Shutterstock.com

Cestou necestou po celém těle

Své vlasy coby nástroj rozkoše můžete využít i tak, že se v rámci předehry nakloníte nad milencovo nahé tělo a konečky kadeří budete přejíždět po erotogenních zónách. Leckterého příslušníka mužského pohlaví tahle nečekaná změna uvede do varu. Vlasy jsou zkrátka nevídaně mocné, neovlivňují však pouze okolí, ale i vaši vlastní psychiku.

„Lidé z barvy i střihu vyvozují četné závěry. Máte-li tmavé vlasy, ostatní vás berou vážněji než světlovlasé lidi. Blondýny jsou vnímány jako sexy, ale ne příliš inteligentní a přátelské. Rusovlásky jsou považovány za démonické bytosti. Krátké vlasy jsou zas znamením síly, schopností a upřímnosti. Dlouhé vlasy signalizují sex-appeal, koketnost, marnivost a lehkovážnost,“ objasňuje britská sexpertka Tracey Cox. Určitá logika v tom je. Dlouhé vlasy vyžadují větší péči, takže rozumní lidé, kteří si nepotrpí na zbytečnou parádu, často dávají přednost kratším.

Nevěra, za kterou se netrestá

„V každém případě platí, že se s vlasy báječně koketuje. Můžete jimi pohazovat, třepat, pokukovat skrz ně, hrát si s nimi, kroutit je a pročesávat prsty. Pochybujete o tom, že účes ovlivňuje osobnost a to, jak vás vnímají ostatní? Představte si, co se s člověkem stane, když si nasadí paruku. Maškarní plesy mohou být zprvu otravné, už jenom kvůli práci s výběrem kostýmu, ale téměř stoprocentně zajistí na druhý den výživné klepy, protože se na nich lidé chovají podle ražení své masky,“ dál popisuje Tracey Cox, která přidává manuál na divoké večery.

Natáhněte si paruku a spolu s ní osobnostní typ, který je pro ni charakteristický. Tenhle fígl pomáhá zvlášť těm ženám, které jsou neprůbojné nebo se v posteli nemohou odvázat.

„Paruky báječně fungují, když chcete, aby se na vás lidé dívali novýma očima. Bere vás milenec jako samozřejmost? Chcete proměnit kamaráda v milence? Nasaďte si paruku v odlišném stylu či barvě a začnou vás vnímat jako jiného člověka a milenku. Ostatně, v paruce působíte jako neznámá osoba a instinkty druhých se vrací k okamžiku prvního setkání,“ uzavírá Tracey Cox. No, když se blíží ty svátky, nasaďte si ještě červenou čepičku s bílou bambulkou, a o zábavu budete mít postaráno…

A co vy, experimentujete se svými vlasy?

Reklama

Načítám