Hlavní obsah

Prosincový sexy dárek mužům: Orální tipy, při kterých explodují

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Advent je tu! Udělejte si čas i sami na sebe a věnujte svému milenci to, po čem touží nejvíc… Balit nic nemusíte. Stačí, když mu rozepnete kalhoty a zaujmete pohodlnou polohu. Ze kterých sexy tipů doslova zešílí?

Článek

Anglická sexuální poradkyně Linda Sonntag říká, že co se týče felace, tak třeba taková Kleopatra byla poctěna titulem „velká polykačka“. „Její nepřátelé o ní vyprávěli, že za jedinou noc provozovala felaci s desítkami vojáků ze své armády,“ popisuje odbornice v jedné ze svých příruček s tím, že se zmíněná egyptská královna s orálním sexem moc „nepárala“.

Taky to přestaňte řešit, nezaobírejte se hygienou ani dávivým reflexem a nadělte svému muži prosincový dárek s velkým D – laskání ústy. Čím začít? Irský sexuální kouč Sean Jameson především doporučuje nehrnout se do toho po hlavě.

Jsem tvůj vánoční dárek

„Někteří muži jsou na orální sex připraveni 24 hodin sedm dní v týdnu, ale to neplatí pro všechny. Zvlášť když pánové stárnou, je pro ně mnohem těžší uvolnit se,“ popisuje na svém blogu a dodává, že se osvědčují polibky, zatímco se svým partnerem jen tak mluvíte. Nebo ledabylé položení ruky na jeho rozkrok.

„Pak přes kalhoty jemně začněte masírovat penis a varlata. To provádějte několik minut. Teprve pak kalhoty sundejte,“ doporučuje Sean Jameson. A řekněte milenci, že již dál nemůžete čekat. Svažte si vlasy a dejte se do díla. (Muži se strašně rádi dívají, tak jim nebraňte ve výhledu.)

Rozhovor na kolenou

Polibte ho na ústa, na krk, vezměte to po hrudníku k břichu a skončete v oblasti slabin. Ještě než vezmete celý penis do úst, přejíždějte jazykem po uzdičce, tedy kůži spojující předkožku s žaludem. (Tato „zlatá žíla“ je pro mnoho mužů tou nejcitlivější.) Můžete se pohybovat nahoru a dolů, nebo v kruzích. Techniky se zároveň dají kombinovat. Následně polibte penis, kde je libo.

Foto: AlessandroBiascioli, Shutterstock.com

Některé vánoční dárky není třeba balit...Foto: AlessandroBiascioli, Shutterstock.com

Mokro, tempo a nadšení – to nejdůležitější

„Bude vás milovat, když mu dopřejete extra mokré, nedbalé polibky,“ podotýká irský kouč. Olizujte, lechtejte špičku jazykem, vytrvejte u plynulých pohybů a pomáhejte si rukama – respektive střídejte ruce a jazyk, ať se ani jedno neunaví. Pokuste se v tomto případě vyhnout používání zubů.

Pak zformujte rty do kroužku a pevně jimi sevřete penis. Z palce a prstů také vytvořte kroužek a pohybujte rukou po penisu nahoru a dolů, otáčejte jím a různě si pohrávejte. Teplá a měkká ústa jsou pro penis rájem. Při felaci si dokonce můžete i broukat. Doprovodné vibrace se dostanou do každé buňky partnerova těla. Na závěr si dejte záležet na podtlaku.

Chlípnosti dokonalých milenek

Vsuňte si penis do úst a nechte jej skoro až vyklouznout ven. Ale jen skoro. Špičku pevně sevřete mezi rty a tvařte se, že ji chcete vcucnout. Podtlak, který se tím vytvoří, katapultuje milence do milostného nebe. A už víte, co s ejakulátem?

Linda Sonntag tvrdí, že nejlepší chvíle pro polykání semene je při ejakulaci, jelikož jak chladne, kalí se a houstne. Proto se včas rozmyslete, kam pánské „mlíčí“ nasměrujete. Pokud se rozhodnete, že do úst, vezměte to se vší parádou. Poté, co partner dosáhl vyvrcholení, sajte ještě chviličku jeho penis a jazykem přejíždějte přes žalud. Tuhle orální dohru zaručeně neodmítne!

A co když máte chuť hrát si až do Štědrého dne? Zkuste erotický vánoční kalendář. Stačí koupit karton oblíbeného pití a na každou lahev nebo plechovku připsat vzkaz, co a jak dlouho budete s partnerem provádět. Koneckonců, můžete si za to na oplátku něco přát…

A co od vás v prosinci dostane váš partner?

Reklama

Načítám