Hlavní obsah

Numerologická mřížka: Co znamená, když v ní máte prázdný řádek?

Foto: Thinkstock

Vyšly vám v numerologické tabulce prázdné roviny? Nezoufejte, i z těch se dá lescos vyčíst!Foto: Thinkstock

Reklama

Numerologie vám prozradí o osobnosti mnohé na základě data narození. Co prozradí to vaše? Skrývají se ve vaší numerologické mřížce prázdné roviny? A co o vás vypovídají? Zjistěte to!

Článek

Základem numerologických rozborů je vypsání vlastního data narození do přehledné numerologické mřížky. Návod, jak to provést, najdete v našem článku tady. Poté, co okénka vyplníte, se často stane, že v tabulce zůstane některá z rovin prázdná – to znamená, že v některém sloupečku, řádku nebo napříč chybí tři čísla. Co prázdné roviny říkají o vaší povaze?

1-2-3

Tato rovina nechybí v žádné mřížce – lidé narození před rokem 2000 budou mít vždy v tabulce jedničku, ti po něm pak dvojku.

4-5-6, rovina Saturnu

Tato prázdná rovina ukazuje někoho, komu se daří po materiální, finanční stránce, kdo se nedostane na finanční dno. Jde o osobu, která je hodně citově založená, prožívá všechny vztahy, investuje do nich mnoho energie a sebe sama, její city jsou vždy silné a komplexní.

Život vás bude zkoušet a testovat, zda dokážete čekat, jestli máte trpělivost a nevzdáte se. Tito lidé se často mohou uplatnit jako finančníci, právníci, ale i v kreativních, například pisatelských profesích.

Foto: Archiv

Hrozí vám materiální dno?Foto: Archiv

7-8-9, rovina oddanosti

Pokud vám chybí tato čísla, jste osobností flexibilní a ohebnou, dokážete se přizpůsobit situaci, upozadit sebe sama a podřídit se jiným. Na druhé straně jsou to ale lidé velmi odhodlaní a disciplinovaní, pokud si vytyčí cíl, jdou přímo za ním a dokážou mu zasvětit klidně celý život. Nevzdávají se.

Často se z nich stávají výzkumníci a badatelé, vědci, teoretici, excelují v oborech, kde je nutno se zcela předmětu zájmu oddat.

3-6-9, rovina inspirace

Jedinci velmi citliví a vnímaví, často trpí určitými „záchvaty inspirace“. Mají vždy hlavu plnou nápadů, které k nim přichází lehce. Pokud máte prázdnou rovinu inspirace, jste zvídaví a zajímáte se o svět kolem sebe, své znalosti rádi sdílíte s druhými. Často se zde vyskytuje zájem o duchovno, transcendentní nauky a okultismus.

Jedinci s touto prázdnou rovinou inklinují k snílkovství, kreativitě a filosofii, často zastávají umělecké profese a jsou neobyčejně inovativní.

Foto: Archiv

Vás se mohou týkat umělecké profeseFoto: Archiv

2-5-8, rovina senzitivity

Velmi laskaví, přátelští a vstřícní lidé, dokážou se do druhého vcítit, pochopit problémy. Naslouchají a vždy dobře poradí. U žen je velmi často nadstandardně rozvinutá mateřskost, muži jsou zase ochranitelé a gentlemani. Někdy jsou však jedinci s rovinou senzitivity křehcí, mohou být vztahovační, ublížení. Těžko odpouští, zrada v nich dlouho zůstává.

Svůj občasný přebytek emocí a pocitů si můžete vybít ve sportovně laděných profesích, tam, kde je hodně pohybu. Díky schopnosti chápat a poradit je vhodné i aspirovat na povolání psychologická, ošetřovatelská a medicínská.

1-4-7, rovina postřehu

Pokud máte prázdnou rovinu postřehu, potřebujete si najít své místo – v životě, v zaměstnání, v rodině. Potřebujete se mít kam vracet, zařídit se, určit mantinely. Tito jedinci těžko snáší změny a jsou poměrně konzervativní, rádi si staví své hnízdo a umí si vytvořit silný vztah k hmotnému majetku.

Bývají skvělí designéři, architekti, mají „oko“, odhad.

Foto: Archiv

Tohle jsou roviny signalizující povznesení se nad kariéru a také poukazují na schopnost mít velkou intuiciFoto: Archiv

1-5-9, rovina rozvoje

Tito jedinci jsou povznesení nad kariéru a materiální hodnoty, hledají spíše vnitřní naplnění, musí být spokojeni se svým životem a tím, co dělají. Rádi začínají něco nového, milují nové starty.

Excelují v kreativních profesích a v charitativních, sociálních projektech.

3-5-7, rovina vize

Máte velkou intuici a dokážete odhadovat dopředu – někdy až magicky! Tito lidé jsou idealisti, „pravdoláskaři", bojovníci, kteří neustupují. Někdy se téměř zdá, že přitahují problémy, často bývají velcí smolaři.

Uplatňují se v regionální politice, ekologii, jsou to nadšenci, kteří dělají to, v co věří.

Co vaše mřížka říká o vás?

Reklama

Související témata:

Načítám