Hlavní obsah

Objevte svět snadného žehlení

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderní šatník se skládá z mnoha rozdílných látek, které zahrnují jak nové směsi tkanin, tak tradiční vlákna vyráběná člověkem už po staletí. Jak je žehlit?

Článek

Každý z materiálů potřebuje k vyžehlení odlišný přístup – rozdílné množství páry nebo jinou teplotu. Kvůli tomu se žehlení v určitých okamžicích ze vcelku bezmyšlenkovité práce mění ve velmi zodpovědnou činnost, a pokud si prádlo dopředu pečlivě neroztřídíte, i v dlouhé čekání. Moderní doba s sebou ale naštěstí přináší nová řešení – Philips, jednička v péči o oděvy, představuje systémové žehličky PerfectCare, s nimiž je žehlení tak snadné a rychlé, že si u něj i odpočinete. Přesvědčte se sami.

Mezi největší výhody systémových žehliček Philips PerfectCare s jedinečnou technologií OptimalTemp patří nejen zvýšení účinnosti a rychlosti žehlení, ale i fakt, že všechno hlídají za vás. Již není třeba váhat, přemýšlet a nastavovat, OptimalTemp zaručuje naprostou eliminaci rizik spálení látky, obávat se nemusíte ani o bavlnu, kašmír, satén, elastin či hedvábí, které doposud téměř nebylo možné žehlit v domácích podmínkách.

Žehlení od džín po hedvábí jedním tahem

Už žádné třídění prádla

Unikátní technologie OptimalTemp systémových žehliček Philips PerfectCare umožňuje při jediném nastavení teploty žehlit všechny druhy látek najednou, přičemž dokonalé hladkosti dosáhnete už po jednom přejetí vašeho prádla. Inteligentní mikroprocesor žehliček Philips PerfectCare určí ideální poměr teploty a páry, a tak se bez obav z poškození můžete po džínách klidně pustit do žehlení i těch nejjemnějších látek, jako je hedvábí, kašmír, vlna či polyester.

Žehlení z jedné strany

Cyklonová parní komora žehliček Philips PerfectCare vytváří dvojitou parní sílu, která proniká tak hluboko do nitra látky, že druhou stranu oblečení už žehlit nemusíte.

Žádné propálené nebo lesklé oděvy

Optimální a stabilní teplota řízená mikroprocesorem je zcela bezpečná i v případě, kdy na žehličku Philips PerfectCare zapomenete a necháte ji stát na oblečení déle než 5 minut. Nespálíte dokonce ani ty nejjemnější materiály.

Žehlení bez námahy

Vaše ruka se díky nízké hmotnosti neunaví ani při delším žehlení. Není to totiž váha žehličky Philips PerfectCare, ale dvojitá síla páry, která zanechá vaše prádlo dokonale hladké.

Žehlička s výdrží

Nádržka systémových žehliček Philips PerfectCare vystačí i na dvě hodiny žehlení. Navíc ji můžete plnit i obyčejnou vodou, kterou pohodlně natočíte do  nádržky přímo z kohoutku.

Pokud si nejste technologií zcela jisti, není nic lepšího než osobní zkušenost. Nyní máte jedinečnou příležitost. Pokud si totiž v období od 1. 3. 2016 do 31. 12. 2016 zakoupíte jeden z následujících modelů systémových žehliček Philips PerfectCare GC9630/20, GC9550/02, GC9246/02, GC9241/02, GC9231/02, GC7635/30, GC7640/80, GC7011/20 a GC7015/20 a ten vám nebude z jakéhokoli důvodu vyhovovat, můžete jej v rámci probíhající promo akce „Testování se zárukou vrácení peněz 90 dnů“ během 90 dní od zakoupení vrátit.

Podrobné informace a přesná pravidla jsou k dispozici v letácích nebo na www.philips.cz/snadnezehleni.

Reklama

Související témata:

Načítám