Hlavní obsah

Objevte tajemství hříšného svádění

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sveďte svou lásku s pomocí našich tipů.Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Svádění patří k životu, partnerství a sexu. Je předehrou, je inspirací, je afrodiziakem! Naučte se ho i vy!

Článek

Vybavíte si dny, kdy jste se od rána těšila na schůzku se svým milým? Plná očekávání, dychtivosti a potřeštěné něhy, s hlavou v oblacích a neskutečnou energií jste odpočítávala minuty do setkání. Mrazilo vás po těle. Myšlenky, zda dojde na polibek a sex, vám zapalovaly lýtka. Proč si to tedy tak trochu nezopakovat, i když od těch dob už uplynul nějaký ten pátek? Svádění. Vzrušení. Hra. To je to, o co tu kráčí!

V dlouhodobém svazku dochází k poklesu touhy. Sex se stává fádní a dokonce i trochu nucenou záležitostí bez glamouru. Zábavná hra na svádění mu ale vnese novou jiskru. Vynutí si vaše úsilí, šarm, snahu – a jeho pozornost. Jedna erotická akce dává šanci vzniku té další. Když rozpálíte partnera svým bezprostředním chováním, zažehnete už dávno zapomenuté. Že jste vdaná už nejméně sto let, a nic vám nepomůže? Nesmysl! Darujte sobě i vašemu drahému krásné okamžiky!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyberte si správné místo ve správný čas.Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zvolte místo

Místnost, ve které rozjedete své hříšné svádění, musí být předem připravena. Vyluxujte, vyhoďte zvadlé květiny, vyneste plný koš, jezevčíka odsuňte na chodbu nebo k přátelům, a zbavte se pavučin. Nic nesmí odvádět vaši pozornost. Dále se soustřeďte na osvětlení. Protentokrát vynechte hlavní lustr, rozsviťte menší lampičku a zapalte vonné, nejlépe osvědčené, svíčky (žádné puchosmradky). Aby byl milenec po pár minutách zralý na alergický záchvat, není v plánu!

Sex podpořte hudbou

Výběr hudby je důležitý a neměl by se podceňovat. Melodie vyvolávají vzpomínky na něco hezkého, směrují myšlenky do uvolněnějších sfér, zvyšují vnímavost. Píseň, na kterou jste oba tančili před pěti lety, dokáže vyvolat stejné romantické pocity, jakoby čas vůbec nehrál roli. Vyberte skladbu, kterou má váš partner rád, a oprašte staré vzpomínky.

Začněte pomalu

Svádění nezačíná otevřením dveří do ložnice. Už od rána můžete sebe i partnera naladit sms zprávami. Zajděte do kina, na oběd, večeři, projděte se po parku, udělejte si hezký den. Zajímavé je, že sex je většinou spojován s večerem, přitom hormony ženského organismu jsou navrcholu odpoledne. Má to své výhody. Člověk není tak unavený z práce, děti jsou ve škole… Sexu nic nestojí v cestě.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I v jídle se skrývá předehra...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyhněte se tučným jídlům

Přeplněný a nafouklý žaludek k sexu neláká, jídlo je přitom výtečným společníkem mezi navnaděním a postelovými hrátkami – ovšem jen to lehké. Svíčková se šesti vás hodí do náruče maximálně spánku. A z mazlení nebude nic. Zvolte ryby, těstoviny, kuřecí steak či prsíčka, zeleninový salát s olivami. K tomu nesmí chybět sklenička dobrého vína. Jestli vás příjemně navnadí celá láhev, neváhejte se jí s partnerem podívat na dno.

Dbejte na hygienu

Tento bod je snad zbytečné uvádět, ale přesto... Každá z nás se cítí atraktivněji, když je vymydlená až po konečky vlasů a voní parfémem. Před sváděním to nepodceňujte obzvlášť. Vždy se osprchujte a berte to jako svoji malou osobní předehru. Sprchový gel si roztírejte tam, kde je vám to příjemné, a bez studu se dotýkejte na intimních místech. Představujte si, co by partner udělal, kdyby vás takhle viděl. Pro jistotu se ještě zbavte chloupků, o pichlavé jehličky vykukující z kalhotek nikdo nestojí.

Vyfikněte se

Mužské smysly jsou stimulovány tím, co vidí ve svém zorném úhlu. Uvidí-li sepranou podprsenku a bombarďáky, vybaví si svoji babičku, kterou nechtěně zahlédl ve spodním prádle, když u ní byl na prázdninách. Doteď to v něm nechalo následky, tak se nepokoušejte o to samé. Vy si zasloužíte satén, krajky a hedvábí. Vyrazte do obchodu a nešetřete, přeci si něco tak krásného nekupujete každý den.

A hlavně - užijte si to!

Reklama

Související témata:

Načítám