Hlavní obsah

Odhalily partnerovu nevěru. A takhle se zachovaly!

Foto: thinkstock

Na provalenou nevěru reagují ženy různě. Vždy je to ale šok a velmi stresující situaceFoto: thinkstock

Reklama

Nevěra! Ta se vztahem vždycky zatřese. Ale co dělat, když zjistíte, že vám muž zahnul? Vyhodit ho? Dělat jakoby nic? Nebo mu to oplatit stejně? Zeptali jsme se čtyř skutečných žen, které to prožily!

Článek

Ideální stav je, když si jsou partneři věrní, ale realita bývá jiná. Když nevěra praskne, každý reaguje jinak. A takhle se zachovaly naše čtenářky, které jejich muž podváděl.

Dagmar (58 let): 21 let jsem měla zavřené oči

Dáša o sobě říká, že je ze staré školy, a podle toho prý ještě před sedmnácti lety vypadal i její osobní život.

„Vdávala jsem se, když mi bylo dvacet let. Tehdy to bylo normální. Vzala jsem si svou první velkou lásku. O tom, že má milenku, jsem se dozvěděla, už když jsem byla poprvé těhotná. Nejdřív jsem se chtěla rozvést, ale pak jsem dala na rady okolí, že akorát rozbiju rodinu, že on dostane rozum. Jenže takhle to bylo celých 21 let. Přehlížela jsem jeho nevěry, protože tehdy se rozvody prostě nenosily. Až když mi má dospělá dcera řekla, že nechápe, proč tátovi dovolím, aby mě tak trápil, jsem podala žádost o rozvod. Měla jsem to udělat dávno, protože tak šťastná, jako jsem od té doby, jsem nebyla nikdy,“ říká Dagmar.

Foto: thinkstock

Můžete předstírat, že o ničem nevíte, nebo můžete partnera vyhodit, požádat o rozvod, cokoli. Možností je celá řadaFoto: thinkstock

Magda (25 let): Sex s jinou? Vypadni!

Jak vypadá nevěra, zjistila Magda před rokem. Svého přítele, s nímž žila, přistihla v jejich společné posteli s jinou slečnou.

„V první chvíli to byl samozřejmě šok, takže jsem zabouchla dveře ložnice a utekla. Seděla jsem v blízké kavárně, brečela, ale během chvíle jsem se rozhodla. Napsala jsem mu textovou zprávu, ať si okamžitě sbalí věci a vypadne. Chtěl si promluvit a podobně, ale já to odmítla. Ten den jsem přespala u kamarádky, on se do té doby odstěhoval. Ještě mě několikrát kontaktoval, ale já o tom s ním nechtěla vůbec mluvit, bolelo to, ale byla to pro mě uzavřená kapitola. Je pravda, že jsem měla výhodu v tom, že byt byl můj a že jsem s ním neměla žádné závazky. Když má člověk rodinu, je to asi jiné,“ vzpomíná Magda, která je zatím stále single.

Jitka (34 let): Odpustila jsem mu po roce

I Jitka ví, jaké to je, když vás muž podvádí. Na to, že má její manžel milenku, přišla přede dvěma lety.

„Byla jsem na mateřské s naším tehdy dvouletým chlapečkem. Nejdřív proběhlo zapírání, hádky, nakonec se přiznal. Omlouval se, ale pro mě to tehdy bylo nepřípustné, tak jsme se dohodli na rozchodu. Manžel se odstěhoval a já měla připravenou žádost o rozvod. Pořád jsem ale neměla odvahu ji podat. Po pár měsících odpadly emoce a my se dokázali zase rozumně bavit. On od milenky odešel a chtěl se vrátit. Nevěděla jsem, co dělat. Ale postupně jsme se zase začali sbližovat, hodně nám pomohl syn, který nás spojuje. Nakonec jsem mu dokázala odpustit, teď je to rok, co spolu zase žijeme,“ říká Jitka.

Klára (29 let): Oko za oko, zub za zub

Podnikatelka Klára měla se svým přítelem odjakživa poněkud divočejší vztah. Oba jsou prý horká krev, tak to u nich podle toho vypadá. Bohužel nevěra se stala jaksi nedílnou součástí jejich soužití.

Foto: thinkstock

Následně po odhalení nevěry většinou dojde k výměně názorů. Co dál, je ale otázkaFoto: thinkstock

„Začalo to před pár lety, když se přítel vyspal na večírku s nějakou neznámou holkou. Následovala hrozná hádka a rozchod. Jenže nás to k sobě pořád táhlo, takže jsme se zase dali dohromady. Pak byl nějakou dobu klid. Zhruba před rokem a půl jsem ale zjistila, že má něco se svou kolegyní. To mě rozzuřilo, ovládl mě naprostý vztek, chuť se pomstít. Tak jsem vyrazila na rande se známým, o kterém jsem věděla, že se mu líbím. Skončili jsme v posteli, já vyventilovala, co jsem potřebovala. Příteli jsem to přiznala a bylo zajímavé sledovat, jak je z toho překvapený. Nemohl mi ale nic vyčítat. Teď jsme si dali jakousi poslední šanci, protože takhle to není správné. Takže buď si vydržíme být věrní, nebo půjdeme od sebe,“ vypráví Klára.

Byl i vám muž nevěrný? Jak jste se zachovaly?

Reklama

Související témata:

Načítám