Hlavní obsah

4 tipy pro originální interiér

Reklama

Současné moderní interiéry vypadají všechny velmi podobně, často lehce studeně a neosobně. Osobitost a originalitu ale svému domovu můžete vtisknout velmi snadno.

Článek

Zkuste se zaměřit na výběr doplňků, které umí z katalogového prostoru udělat místo vystihující individualitu jeho obyvatel. Stačí si ale pořídit i jeden kus nábytku, který bude jedinečný a zařízení pokoje dodá atmosféru.

Experimentujte s materiály

Pokud přemýšlíte nad tím, čím ozdobit stěnu, ale nechcete na zdi fotky nebo plakáty měst, které jsou dnes tak populární, ale už okoukané, a na obrazy vás také neužije, sáhněte po nástěnné dekoraci z kovu. Kov je neotřelý materiál, který v citlivém minimalistickém provedení dodá vašemu pokoji punc neobvyklosti.

Kovová dekorace na zeď

Nechte se okouzlit starými časy

Pořiďte si do ložnice nebo obývacího pokoje masivní dřevěnou komodu ve starožitném stylu. Tmavé dřevo, ručně vyřezávané prvky a zlaté kování z ní dělají kus nábytku, který jako by patřil na zámek nebo do starého panského sídla. Schovejte si své drobnosti nebo oblečení do této komody, k dispozici jsou dvě zásuvky a uzavíratelná skříňka na petlici.

Starožitná komoda

Nebojte se exotiky

Pokud máte byt zařízen v jednoduchém až minimalistickém stylu, šmrnc mu dodáte solitérním kusem nábytku, který naprosto vybočí a strhne pozornost. Pořiďte si tuto nádhernou tibetskou malovanou komodu, která vám do pokoje vnese atmosféru tajemného Tibetu. Do komody se díky jejím rozměrům vejde opravdu leccos, lze ji využít i jako originální televizní stolek.

Tibetská komoda

Pusťte si do bytu barvy

Barvy pokoj rozzáří a tahle veselá šuplíková komoda ve vintage stylu to jen potvrzuje. Hodí se jako úložný prostor do dětského nebo studentského pokoje, využít se dá i jako prádelník. Masivní komoda je vyrobená z jilmového dřeva, na každém z pěti šuplíků je ručně vyráběné kování. Tento jedinečný kousek prozáří každý pokoj.

Šuplíková komoda

Reklama

Související témata:

Načítám