Hlavní obsah

Odpustit, nebo opustit? Tyto ženy ustály partnerovu nevěru!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Pro někoho je nevěra ve vztahu konečná a ztracenou důvěru už není schopen znovu najít. Zato jiní se přes tenhle bolestný problém přenést dokážou, často i v rámci zachování celistvé rodiny. Tyto slavné ženy jsou příkladem, že nevěra nemusí znamenat konec.

Článek

Na nevěře zkrachoval nejeden vztah a netýká se to pouze slavných lidí. Ti jsou ovšem pod drobnohledem veřejnosti, proto také případné zálety vyplavou na povrch spíše, než to bývá u ostatních. Nicméně slavní neslavní, city máme všichni stejné. Proto i celebrity řeší problémy podobně jako my. Buď se přes nevěru přenesou, nebo vztah ukončí, udělají tlustou čáru a jdou dál.

Těmto dvojicím se krize zažehnat podařilo. Mimochodem – jsou to samé ženy, které nakonec vzaly nevěrníka zpátky. Náhoda?

Beyoncé (36) a Jay-Z (48)

Tato dvojice je spolu už šestnáct let a za tu dobu se snad nesčetněkrát rozešli a dali opět dohromady. A byly za tím právě i nevěry – Jay-Z si zřejmě nemůže pomoct. Hovořilo se o tom, že neodolal svodům zpěvaček Rihanny (30) a Rity Ory (27) nebo belgické sexbomby Claudie Scheelen (32). Párkrát byl pár na rozvod, nakonec se s krizí vždycky dokázali nějak vypořádat. Beyoncé třeba našla lék v tom, že v roce 2016 vydala album „Lemonade“, kde o manželově nevěře několikrát zpívá.

Foto: Profimedia.cz

Beyoncé do svých písní zakomponovala téma nevěry, zřejmě jí to pomáhá se s manželovým chováním lépe vyrovnat Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel (36) a Justin Timberlake (37)

Když dneska člověk vidí Jessicu Biel a Justina Timberlakea, nikdy by ho nenapadlo, že mezi nimi mohly kdy vůbec být nějaké sváry. Přitom v roce 2011 se po třech letech vztahu rozešli právě kvůli nevěře. Jenže po pár měsících herečka zjistila, že láska k Justinovi je tak silná, že raději než žít bez něj se bude snažit obnovit důvěru, kterou k němu ztratila. A podařilo se. Chvíli poté se dokonce zasnoubili, v roce 2012 se vzali a dnes patří k nejkrásnějším hollywoodským párům.

Foto: Profimedia.cz

Justin Timberlake a Jessica Biel vypadají jako dokonalý pár. Ale i oni mají za sebou kriziFoto: Profimedia.cz

Hillary (70) a Bill (71) Clintonovi 

Vlastně člověka překvapuje, že Hillary Clinton od manžela ještě neodešla. Nebyla to pouze aféra se stážistkou Monicou Lewinsky (45), kterou Bill Clinton dlouho popíral. V roce 1992, když kandidoval na prezidenta, zpěvačka Gennifer Flowers (68) tvrdila, že s ženatým politikem udržuje několik let trvající poměr. A takových se přihlásilo víc. Kromě toho pár dalších žen obvinilo Billa Clintona ze sexuálního obtěžování, a dokonce i znásilnění.

Foto: Profimedia.cz

Je vlastně dost s podivem, že jsou Hillary a Bill Clintonovi stále spolu Foto: Profimedia.cz

Victoria (44) a David Beckhamovi (43)

Za idylický mají lidé vztah bývalého fotbalisty Davida Beckhama a bývalé členky Spice Girls Victorie. Ale i za dveřmi jejich domácnosti došlo k dramatům ohrožujícím jejich manželství. V roce 2004 se Rebecca Loos (41), bývalá osobní asistentka slavného fotbalisty, nechala slyšet, že měla s Davidem poměr. K tomu se pak přidaly ještě další dvě ženy, Sarah Marbeck (43) a Celina Laurie (41), a přispěly svojí trochou do mlýna. Victoria potom uvažovala o dočasném odloučení, nakonec ale pár toto těžké období překlenul.

Foto: Profimedia.cz

Pět let po svatbě vypluly na povrch Davidovy nevěry Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker (53) a Matthew Broderick (56)

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick tvoří jeden z déletrvajících vztahů v Hollywoodu – letos oslavili už jedenadvacáté výročí svatby. Nebyly to ale dvě dekády zalité pouze sluncem. V roce 2001, když Parker přebírala Zlatý glóbus za nejlepší herečku v seriálu (za roli Carrie v „Sexu ve městě“), přiznala, že mají s mužem krizi. Později řekla, že součástí této krize byly soustavné manželovy nevěry. Přesto se rozhodla s ním zůstat a zachovat rodinu.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker o problémech v rodině dokonce mluvila i při děkovné řeči při přebírání Zlatého glóbuFoto: Profimedia.cz

Pink (38) a Carey Hart (43)

V roce 2001 se Pink seznámila s motokrosovým závodníkem Careyem Hartem a byla to láska na první pohled – jako by pro sebe byli stvořeni. V roce 2006 se vzali. Jenže jejich manželství je tak trochu Itálie. Pink se s Hartem už dvakrát rozešla, poprvé na rok, podruhé na jedenáct měsíců, ale nakonec vždycky „vyměkla“ a vzala závodníka zpátky. Důvodem jejich odloučení byla právě nevěra.

Foto: Profimedia.cz

Stejně jako je divoká zpěvačka Pink i její manžel, je divoký také jejich vztah Foto: Profimedia.cz

Odpustili byste nevěru?

Reklama

Načítám