Hlavní obsah

Na velikosti (ne)záleží aneb Ke kterým hollywoodským fešákům byla příroda skoupá?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

To, že je někdo hvězdou první velikosti, mu ještě nezaručuje slávu a úctyhodné rozměry v milostném životě. O kom se v Hollywoodu říká, že mu příroda nenadělila a kdo si přímo na pódiu fotí svoje přirození? Exmilenky slavných pikantní tajemství rozhodně nectí!

Článek

Malý, mikro, téměř neviditelný, připínáček, cvrček, takové malé nic… Když „obyčejný“, neznámý muž nemá velký penis, ví o tom jen pár bližších (aspoň většinou). Slavné hvězdy však musí počítat s tím, že komu není dáno, tomu taky není pomoci. Vždyť paparazzi a bývalky se chytají čehokoli… Kdo má v otázce velikosti mužství „máslo na hlavě“?

Brad Pitt a jeho tajemství

Foto: Profimedia.cz

Chtěla byste v posteli Brada Pitta i navzdory novým informacím?Foto: Profimedia.cz

Na vztahy moc štěstí neměl. Filmový herec Brad Pitt (54), miláček všech fanynek, který už navždy bude spojován s herečkami Jennifer Aniston a Angelinou Jolie, se prý v posteli nemá čím chlubit. Řekla to o něm další z řad bývalek – americká herečka a zpěvačka Juliette Lewis, jež Bradovi zahřívala postel v 90. letech.

Při jednom ze svých koncertů před svými fanoušky utrousila, že co se týče Brada a jejich milostného života, nedá se hovořit „o ničem velkém“. Že by z ní mluvila porozchodová zášť? Tak možné to je, ale jak si vysvětlit další historku, která dodnes baví Hollywood?

Hezoun George Clooney a zároveň kamarád slavného herce prý jednou na Bradovo auto nalepil nálepku „small penis on board“, tedy „malý penis na palubě“. Asi se hoši převlékali ve stejné šatně…

Španělská nálož Enriqueho Iglesiase

Foto: Profimedia.cz

Enrique Iglesias se k malé velikosti svého penisu postavil jako sebevědomý chlap – přiznal ji přímo na koncertěFoto: Profimedia.cz

Zpěvák Enrique Iglesias (42) a bývalá tenistka Anna Kurnikovová se nedávno na sociálních sítích pochlubili fotkami miminek. Penis horkokrevného Španěla je tedy evidentně funkční. Ale jak to má s velikostí?

V roce 2011 se na svém koncertu v Austrálii svěřil svým přiznivcům s tím, co jej léta trápí. „Co má dobrý vzhled Španěla společného s velikostí jeho penisu? Možná vypadám jako Španěl, ale mám nejmenší penis na světě. A myslím to vážně,“ prohlásil zpěvák do mikrofonu. Fanoušci zůstali jako opatření, protože, logicky, takové doznání nečekali. Enrique však přidal ještě pikantnost navíc.

O panictví přišel, když mu bylo 17 a půl. No, možná je to víc informací, než člověk potřebuje! Zvlášť, když slavný zpěvák a otec dvojčat přímo na pódiu neváhá, rozepne si kalhoty a vyfotí své přirození na mobil.

Eminemova 13. komnata

Foto: Profimedia.cz

Mají silná slova v Eminemových písních původ v malém intimním mindráku?Foto: Profimedia.cz

Pro jednoho skvělý raper, pro druhého mizerný milenec. Ani Eminem (45) se nevyhýbá posměškům! Bývalá manželka Kim Mathers o něm veřejně prohlašuje, že v posteli nestojí za nic, potřebuje mnoho modrých pilulek a jeho penis patří k těm menším. Zajímavé. Shodou okolností totéž tvrdí i Eminemova expřítelkyně Kesia Alvarez, která pro britský deník Daily Mirror otevřeně prohlásila, že při první společné noci trval jejich sexuální akt celých (!) 20 vteřin, přičemž raperova neschopnost v posteli má svůj původ v malém penisu a předčasné ejakulaci.

Habán Ashton Kutcher

Foto: Profimedia.cz

Dobré vědět: to, že je chlap vysoký, ještě nemusí nic znamenat...Foto: Profimedia.cz

Letos 7. února oslavil čtyřicítku – a stále vypadá k světu. Líbivá tvářička amerického herce, scenáristy a bývalého modela Ashtona Kutchera jej předurčila k rolím ve sladkých komediích. Tenhle herec sice měří 189 centimetrů, nicméně příroda má smysl pro humor. Co nadělila na výšku, vzala si v rozkroku.

V roce 2008 v rámci noční Lettermanovy talk show již nežijící herečka a Ashtonova bývalka Brittany Murphy, která mimo jiné ztvárnila roli barmanky Shellie ve filmu Sin City, nenechala na Ashtonovi nit suchou. Když komentovala tehdejší vztah Kutchera s Demi Moore, prohlásila, že věkový rozdíl mezi těmito partnery není hlavním problémem. „Demi nejspíš na velikosti nezáleží,“ uvedla Brittany. Ashton se vůči těmto slovům nikdy nebránil a Demi nic neřekla. Pravdu tak nejspíš zná hlavně současná manželka Mila Kunis.

Kouzly opředený Daniel Radcliffe

Foto: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe musel odhalit svůj penis v divadelní hřeFoto: Profimedia.cz

Harry Potter nahý na pódiu? No ano! Díky kontroverzní divadelní hře Equus, se kterou Daniel Radcliffe (28) slavil úspěchy v Londýně a na Broadwayi, se publiku ukázal v celé své kráse. Diváci přitom v diskuzích uváděli, že čarodějnickému učni z Bradavic nebylo příliš naděleno. Sám Daniel to vyvrací a odvolává se na velký chlad na jevišti, který prý stojí za tím, že jeho penis vypadá menší. Neboj, Harry, i tak tě fanynky milují!

Myslíte, že se i s malým kašpárkem dá zahrát velké divadlo?

Reklama

Načítám