Hlavní obsah

Originál za pár korun: Využijte fotky z dovolené pro výrobu krásných dekorací!

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Reklama

Chcete si vyzdobit byt netradičními dekoracemi, které vám budou připomínat krásné zážitky z letošní dovolené? Využijte vaše fotky a naše nápady. Jsou originální a hlavně levné.

Článek

Také máte dovolenou už za sebou a už jen teskně prohlížíte fotky na počítači a říkáte si, jak byste se tam hned vrátili? Tak nesmutněte a vystavte si ty nejhezčí vzpomínky ve vašem interiéru, abyste je měli stále na očích. Zkuste však pro tentokrát něco jiného než klasické rámečky a vytvořte netradiční dekorace na stěnu i parapet. Jejich největší výhodou je navíc fakt, že až se vám omrzí, můžete je klidně za půl roku či za rok vyměnit. Vyjdou vás totiž na pár korun.

Obří srdce

Máte v ložnici prázdnou stěnu, nebo holé zdi v chodbě? Zaplňte je klasickými fotografiemi z cest. A použít můžete klidně i ty starší. Budete jich potřebovat přesně 44 a stačí je přilepit jen kousíčkem oboustranné izolepy, která drží perfektně.

Foto: Tomáš Rubín

Srdce plné krásných vzpomínek i romantických chvil se bude vyjímat ve vaší ložniciFoto: Tomáš Rubín

Veselé stojánky

Barevné stojánky na fotky máte vyrobené za chvilku a navíc budou bavit i děti. Stačí nabarvit větší oblázky z dovolené a omotat je šikovně drátkem, který nahoře stočíte. Je lepší vybrat trochu pevnější drátek, aby vám v něm fotografie dobře držely a nepadaly.

Foto: Tomáš Rubín

Obrázky vašich dětí vystavte v ručně vyrobených barevných stojáncíchFoto: Tomáš Rubín

Závěsná dekorace

Máte krásné fotografie přírodních úkazů, které chcete vystavit doma na odiv? Nechte je vytisknout v polaroidovém stylu a jednoduše je nalepte na provázky, které zatížíte například dovezenými mušlemi a navážete na kousek opracovaného dřívka.

Foto: Tomáš Rubín

Fotky zavěste na dveře či do oknaFoto: Tomáš Rubín

Černobílý květináč

Květináč si můžete sami pomalovat akrylovými barvami a polepit černobílými fotkami. Nemusíte však využít pouze vzpomínky z dovolené, ale klidně vyberte momentky z průběhu celého roku.

Foto: Tomáš Rubín

Květináč může být i hezkým dárkem či překvapením pro vaši drahou polovičkuFoto: Tomáš Rubín

Kolo rodinného štěstí

Tuto dekoraci vyrobíte z kartonu a dřevěných kolíčků. Karton však polepte nejprve černým papírem (my jsme použili černé lesklé papírové desky), poté z něj vystřihněte kolečko. Na něj přidělejte tavnou pistolí kolíčky potažené dekorační páskou washi tape. Pak už jen zezadu přilepte kus provázku ve tvaru smyčky na pověšení a ozdobte fotkami.

Foto: Tomáš Rubín

Na černý papír uprostřed můžete napsat křídou jakýkoli vzkazFoto: Tomáš Rubín

Vystavujete si také fotky z dovolené?

Reklama

Načítám