Hlavní obsah

Originální módní videa: Budete se smát i bát!

Foto: archiv firmy

Rozjeté modelky v podzimní kampani LanvinFoto: archiv firmy

Reklama

Jo jo, doba je zlá a konkurence spousta. Návrháři a luxusní značky o tom vědí své, a tak dělají možné i nemožné (nepátrejte po reklamě teenage idola Justina Biebera na jeho nový parfém), aby vás zaujali. Třeba originální videa, na která budete koukat znovu a znovu. Která nás v letošní sezoně pobavila nejvíce?

Článek

Poslední dobou jsou velkým hitem nejen neotřelé reklamní kampaně, ale i mini filmy s napínavou zápletkou, které udrží vaši pozornost a současně vám také naservírují nejnovější módní novinky. S následujícími videi se budete smát, bát, divit a možná i pohoršovat. Jdeme na to?

Tancující návrhář vám vykouzlí úsměv na tváři

Video, které se na internetu dočkalo největší oblíbenosti a takzvaných „lajků“, je pro letošní rok rozhodně podzimní kampaň značky Lanvin. Při jeho sledování nevíte, jestli máte dřív vzdychat nad všemi těmi nádhernými šaty (a že je opravdu na co koukat!) nebo se smát prkennému tanci modelek, které to rozjíždí na jednu z letních hitovek. Třešinkou na dortu je potom závěr, kde se objeví sám taneční, pardon, návrhářský mistr, Alber Elbaz. Tohle video zkrátka neomrzí. O režii se postaral jeden z nejvyhlášenějších fotografů, Steven Meisel.

Prstový kabaret v režii Chanelu

Značka Chanel, a hlavně samozřejmě Karl Lagerfeld, se v natáčení kratších i delších (ke cruise kolekci pro rok 2012 je natočen téměř půlhodinový film The Taile of a Fairy) klipů, vyžívá. Nás pobavil jejich spot, ve kterém uvedli nové laky na nehty. V něm můžete sledovat vystoupení rovnou několika talentovaných hvězd. O které jde, se dozvíte ve videu. A nebojte, má jen přes dvě minuty.

Návrat Marilyn a Grace Kelly

Brada spadla všem, kteří viděli nový spot na parfém J'Adore od Dioru. Holywoodská herečka Charlize Theron v ní totiž pospíchá do Zrcadlové síně ve Versailles, kde se prodírá mezi takovými hvězdami, jako je Grace Kelly, Marlene Dietrich nebo Marilyn Monroe. Marilyn dokonce bere lahvičku s parfémem a šeptá „Dior“. Podívejte se, co všechno dokáže technika.

Okradená stopařka

S vtipným videem přišel i New Yorker. V něm stopuje krásná brunetka v šatech z letní kolekce značky, a protože tak dobře vypadá, netrvá to dlouho, a někdo jí opravdu zastaví. Tím někým je ale žena. Pointu vám samozřejmě prozrazovat nebudeme, pokud vás zajímá, jak to s kráskou dopadne, mrkněte se na video.

Tak tomu se říká interaktivita!

Nejslavnější hollywoodská dvojčata, Ashley a Mary-Kate Olsen, vyměnila hereckou dráhu za tu návrhářskou a společně tvoří značku StyleMint. Ať už si o holkách myslíte cokoli, jedno se jim upřít nedá – ví, jak na sebe upoutat pozornost. Na co platit drahé reklamy, když stačí vymyslet video, které se bude šířit jako lavina? A tak přišly se zábavným kvízem, kde se pomocí několika kliků dozvíte, jak jste na tom se stylem. Jaké byste si vybraly brýle? Fandíte puntíkům nebo proužkům? Jestli vám nedělá problémy angličtina, určitě ho zkuste.

Tak trochu strašidelná story Miu Miu

A teď jeden děsivý, ale super módní „večerníček“ na dobrou noc. Argentinská režisérka Lucrecia Martel pro podzimní kampaň Miu Miu připravila šestiminutový snímek Muta, ve kterém se evidentně inspirovala hororem Kruh. Luxusní jachta a podivné modelky, kterým není vidět do tváře. A ne že budete zavírat oči, přišly byste o to hlavní – nálož luxusních oblečků Miucci Prady.

Největší provokatérky

Co jiného od značky luxusního a ultra odvážného prádla Agent Provocateur čekat, než trochu té provokace (spousta videí je 18+)? Ve videu můžete vidět herečku Paz de la Huertu, jak se má (nebo snad nemá?) pravá dáma chovat.

Které video si podle vás zaslouží titul nejvyvedenějšího za celou sezonu? Budeme rádi, když nám napíšete.

Reklama

Související témata:

Načítám