Hlavní obsah

Originální nerozbitné ozdoby na stromeček? Nakupte ubrousky!

 

Reklama

Co si letos ustrojit stromeček vlastnoručně vytvořenými ozdobami? Na jejich výrobě není nic složitého a zvládne to opravdu každý!

Článek

Opusťte na chvíli předvánoční shon, zapomeňte na starosti a udělejte si příjemnou chvíli (třeba s dětmi) na poklidnou práci při výrobě originálních ozdob na stromek. Ocení je milovníci vlastnoručních dekorací, ale třeba i ti, kteří mají doma malé nezbedníky nebo zvídavá zvířata: tyto ozdoby jsou totiž skoro nezničitelné!

Na jejich výrobu nepotřebujete nic moc, jen polystyrenové koule, ubrousky, disperzní lepidlo, štětec a stužky. A jestli vás to bude bavit, můžete v tvorbě pokračovat: krásné jsou ozdoby ze skořápek od vlašských ořechů anebo si vyrobte jednoduché dekorace z ubrousků.

Jak ozdoby vyrobit, to vám ukážeme krok za krokem ve videu. Volba stužek i barev a vzorů na ubrouscích je jen na vás, nakonec můžete použít i třpytky k dodání lesku nebo koule dozdobit jinak podle svého vkusu. Přejeme úspěšné tvoření! A jestli vás to bude bavit, další vánoční inspirace nejdete u nás ve vánočních tipech, videonávody na adventní dekorace pak na Televizeseznam.cz.

Toto video vzniklo ve spolupráci se značkou lepidel Herkules.

Přemýšlíte, jak letos svátky pojmete? Pak pro vás máme 4 tipy na Vánoce v ekostylu

Reklama

Načítám