Hlavní obsah

Outfit dne: Blogerka Janina miluje tmavé barvy

Foto: Archiv blogerky

Foto: Archiv blogerky

Reklama

Máte v zimě rády spíše nekomplikované tmavé barvy? Nosíte jen černý, šedý či khaki kabát? Pak se vám bude zamlouvat prosincový outfit blogerky Janiny (35), která právě na tyhle odstíny nedá dopustit.

Článek

Módní blogerka, matka dvou princezen, podnikatelka, ale i workoholička. To je Janina, známá také pod pseudonymem Jane Bond – a stejné jméno nese i její pražský butik, kde najdete stylové šaty, svetry a kabáty. A můžete je samozřejmě občas vidět i na Janině, která se ve svém obchodě často obléká.

Módní tipy i inspirativní příběhy

Spolu s kamarádkou Janou přispívá na blog Love Fashion, ovšem nyní Janina působí spíše na Instagramu jako Lovefashionjanina. Má více než 17 tisíc příznivců a najdete zde nejen skvělou módní inspiraci, ale dozvíte se i zajímavosti z blogerčina soukromého života. Třeba že si sáhla na dno, když před rokem prodělala hned po porodu druhé dcery meningoencefalitidu, což je zánět mozku a mozkových blan. Čtenáři tak mohou zjistit, jak se se zákeřnou chorobou poprala nebo jak nyní její starší dcera „bojuje“ s neštovicemi.

„Nejhorší bylo, že se ta nemoc nejdříve tvářila jako chřipka, ale záleží na typu viru, který to způsobí. Najednou můžete klidně do druhýho dne umřít. Naštěstí se mi dostala rychlá pomoc,“ upřesňuje Janina a dodává, že se dodnes někdy potýká s následky v podobě drobných výpadků paměti či občasné poruchy spánku.

Janina je každopádně silná ženská a po několika týdnech hospitalizace se postavila zpátky na nohy, aby se mohla věnovat naplno dcerám i práci. Vše totiž dělá s velkým nasazením a zapálením, avšak její krédo zní: Hlavně se z toho všeho nezbláznit.

Foto: Archiv blogerky

Janina poslední dobou tíhne k tmavým barvám, jako je černá, šedá či khaki. Na sobě má černé džíny, krásný kabát z dílny svého kamaráda, který tvoří pod značkou Marko.in, boty Timberland, čepici Pull & Bear, kabelku Desigual a tmavé brýle Epic z prodejny TezyoFoto: Archiv blogerky

Vztah k módě se mění

Janina své outfity dokáže měnit jako chameleon. Proto ji můžete jednou potkat v sukni, podruhé v šatech, příště ve výrazném kostýmku. S přibývajícím věkem však prý ubírá na odvážnosti a více tíhne k jednoduchým barvám, jako je černá, šedá, khaki a občas bílá, jež se dají vždy skvěle kombinovat se zbytkem outfitu.

„Nedám dopustit hlavně na základní kousky, ke kterým patří černý kožený křivák, pohodlné džíny, nejlépe v boyfriend stylu, protože v těch vypadám hubenější, tenisky všeho druhu, oblíbenou mám však značku Converse, a v neposlední řadě je tu moje milovaná kabelka Prada,“ říká Janina s tím, že pro kabelky má rozhodně největší slabost. Má jich doma velkou sbírku, a proto některé vždy jednou za čas zase prodá na různých módních bazarech či marketech.

A co by si na sebe nikdy nevzala? „Určitě by to byl barevnej kožich. Dřív jsem sice i takové věci nosila, ale teď už bych se v tom necítila dobře,“ dodává blogerka.

Foto: Archiv blogerky

Pro pěkné kabelky má Janina dost velkou slabost. Tahle je od značky DesigualFoto: Archiv blogerky

Jak se vám líbí styl, který má Janina ráda? Sledujete ji na Instagramu?

Reklama

Související témata:

Načítám