Hlavní obsah

Outfit dne blogerky Daniely: Jak nosit overal v listopadu?

Foto: Archiv Daniely Vaněčkové

Foto: Archiv Daniely Vaněčkové

Reklama

Na listopad krásné počasí dává dosud prostor i jiným módním kouskům než jen zimním. Zkuste proto klidně vytáhnout ze skříní letní šaty i overal. Pak už jen chytře vrstvěte a kombinujete stejně jako blogerka Daniela.

Článek

Daniela bude jistě sympatická všem ženám, kterým je přes třicet. Její vlastní třicáté narozeniny ji totiž přivedly k založení svého blogu. „Je to dva roky, kdy se mi blížily tyto narozeniny, a já z té nové dekády začala být trochu (víc!) nervózní. Překročení třicítky je pro ženu složité období, alespoň tak jsem to já, ale i spousta vrstevnic v mém okolí, cítila. Navíc mi ve svých třiceti letech zemřel manžel a o to bylo tohle období pro mne složitější. Hledala jsem tedy na internetu nějakou stránku, která by se tomuto citlivému tématu věnovala,“ říká Daniela Vaněčková (31) s tím, že prý nic kloudného nenašla.

Klub třicátnic

Proto poté Daniela založila nejprve facebookovou stránku Klub třicátnic, která má dnes přes 3800 sledujících. Společně s ní přišel i stejnojmenný blog a Instagram. Zde blogerka ostatním třicátnicím ukazuje, že na tento důležitý životní milník nejsou samy. Také je podporuje v přesvědčení, že nemusí za všech okolností dostát společenským konvencím, co by měly ve třiceti mít, čím být a jak žít.

Foto: Archiv Daniely Vaněčkové

Daniela miluje doplňky včetně podzimních kloboukůFoto: Archiv Daniely Vaněčkové

Vztah k módě

Daniela řeší módu stejně jako každá žena, přestože na ni není její blog prioritně zaměřený. Proto se občas nechává inspirovat i módními trendy a vybírá si z nich hlavně to, co se jí líbí. „Co mě ale opravdu inspiruje a baví, jsou dámy, které se toho nebojí! Když vidím v ulicích ženy, bez ohledu na věk a postavu, které jsou ,vystajlované', zahalené do zářivých barev nebo se nesou v netradičních kouscích, dělá mi to radost,“ dodává Daniela. Sama tak zvolila na začátek listopadu odvážnější outfit, kterému dominuje overal. Ten vypadá velmi elegantně zvláště v kombinaci s nízkými kozačkami i kloboukem.

Foto: Archiv Daniely Vaněčkové

Daniela na sebe oblékla jednoduchý lehčí overal v designu džínoviny, který chytře oživila červeným kabátem značky F&F. Klobouk i šátek jsou z obchodu C&AFoto: Archiv Daniely Vaněčkové

Sama prý nakupuje často intuitivně a impulzivně a nejvíce miluje doplňky v podobě kabelek, šátků, klobouků a náušnic, které si dokonce sama vyrábí. Také ji prý nepotkáte bez nalakovaných nehtů a rtěnky. Co je zajímavé a zábavné, je to, že se v jejím životě střídají období, kdy inklinuje k určité barvě. Nyní vítězí odstíny červené.

Nosily byste nyní také overal?

Reklama

Související témata:

Načítám