Hlavní obsah

Outfit dne: Co nosí v babím létě blogerka Any?

Foto: Archiv youtuberky

Foto: Archiv youtuberky

Reklama

Užíváte si poslední krásné dny stejně jako známá česká blogerka a youtuberka Anežka Chudlíková (24), která vystupuje pod přezdívkou Not So Funny Any? Pak se podívejte na její inspiraci v podobě stylového outfitu ideálního na babí léto.

Článek

Anežka začala se sdílením svého života na blogu už na střední škole a v srpnu to byly tři roky od doby, kdy nahrála své první video na YouTube. „Rozhodla jsem se tehdy sdílet holčičí věci na internetu, ovšem nečekala jsem, že to vyroste do mnohem větších rozměrů, než jsem si vůbec představovala. Jsem ve videích vždy přirozená a nemám problém být nenalíčená,“ říká Anežka, která tak chce ženám a slečnám připomínat, ať se mají rády přirozené a že make-up, stejně jako daný outfit jsou skvělé doplňky na podtržení osobnosti, kterou chce člověk vyjádřit.

Anežku navíc ve všem podporuje její rodina, neboť i maminka Janka vede svůj blog, a babička má dokonce stejně jako její vnučka vlastní Instagram. Anežku tak sleduje na jejím instagramovém profilu Notsofunnyany okolo 200 000 lidí a zhruba stejný počet má odběratelů na svém YouTube kanálu.

Foto: Archiv youtuberky

Ideální kombinace na babí léto? Džíny (H&M), třičko a stylové sako (H&M), doplněné kabelkou (Doca) a teniskami na vyšší podešvi (Nike)Foto: Archiv youtuberky

Foto: Archiv youtuberky

Anežka si oblékla tričko z vlastní dílny ANY merch (prodává e-shop Theanycosmetics) Foto: Archiv youtuberky

Jdu si za svým snem

Za tři roky se Anežka posunula takřka ve všem – v kvalitě videí, ve stylu, ale i v líčení, které tvoří většinu jejích návodných ukázek i vlogů. „Myslím, že je hodně důležité, aby se člověk posouval, rozvíjel a sebevzdělával. Když se člověk zasekne na jednom bodě a je furt v tom stejném kolečku, tak sám cítí, že se neposouvá, a není šťastný,“ upřesňuje youtuberka, pro kterou je důležité mít sny a cíle a jít si za nimi.

Anežku v jejích cílech hodně inspiruje cizina, a hlavně New York, který si zamilovala na svých cestách. „Cestování hodně rozšiřuje obzory a uvědomíte si, že tady vlastně žijeme trochu jak v bublině. Je dobré sama sobě občas nabourat komfortní zónu. Miluju New York a můj sen je žít tam s přítelem a s naším psem Brooklynem. To je momentálně náš dlouhodobý cíl,“ dodává Anežka.

Foto: Archiv youtuberky

K oblíbeným doplňkům patří i hodinky a náramek populární značky Daniel WellingtonFoto: Archiv youtuberky

A New York ji minulý rok inspiroval také k založení vlastní kosmetiky. „Chtěla jsem vytvořit i něco hmatatelného, a přestože to byla nelehká cesta, po roce šílené dřiny jsem zveřejnila mou kosmetickou značku Any Cosmetics. Zatím je venku první produkt – tekutý rozjasňovač ve třech odstínech, ale v říjnu odhalím nové dva produkty,“ chlubí se pyšně Anežka a dodává, že její kosmetika není testovaná na zvířatech, má certifikát HCS a je veganská. A navíc je pro všechny typy pleti.

Mám styl chameleona

Co se týče módního stylu a vkusu Anežky, je velmi rozmanitý. Sama o sobě tvrdí, že je jako chameleon. Ráda střídá styly. Někdy si vezme extravagantní oblečení, a jindy zase neutrální casual outfit, aby nepoutala tolik pozornost. „Je to podle nálady, ale co vím určitě, že až budeme žít v New Yorku, tak tam se nebudu stydět nosit výraznější outfity. Tam platí, že si můžete vzít na sebe opravdu cokoli,“ raduje se Anežka, která zvolila na prosluněný víkend pohodlný outfit složený z trička, saka a džín a doplnila ho trendy teniskami s vyšší podešví a nadčasovou kabelkou.

Jindy se však nebojí ani odvážnějších módních kombinací a ani výrazného líčení a doplňků. Má ráda barvy i vzory, se kterými si umí hravě poradit a vždy je vkusně zkombinovat.

Foto: Mafin Laurincová

Anežka v duhovém outfituFoto: Mafin Laurincová

Foto: Aneta Vrkotová

Takhle se Anežka oblékla se svým přítelem na zářijový pražský týden módyFoto: Aneta Vrkotová

A jak se líbí Anežčin styl vám?

Reklama

Související témata:

Načítám