Hlavní obsah

Outfity do deště i na sluníčko: Co na sebe tento týden?

Foto: Profimedia

Počasí se může změnit několikrát za den, černé sako však z módy nevyjde nikdyFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadcházející týden slibuje vyšší teploty i dešťové srážky. Jak se v takovém aprílovém počasí vyznat? Poradíme vám, co na sebe, ať už bude pršet nebo vysvitne sluníčko. Stačí si jen vybrat!

Článek

Tento týden bude plný překvapení, alespoň co se týče předpovědi. Proto není od věci si nachystat hned pár různých variant vašeho denního outfitu.

Denní teploty se budou pohybovat adekvátně ke květnovému počasí, takže budou v průměru okolo 20 stupňů. Dny zalité slunečním svitem však nečekejte. Časté přeháňky dokáží vaše plány na den občas pěkně zpřeházet, a tak si přibalte do kabelky deštník.

Pokud vyrazíte do práce, vsaďte na klasiku kombinovanou s něčím odvážným. Černé sáčko oživte barevnými kalhotami a sandálky na klínku. Sportovní parku dotáhnete k dokonalosti ležérní kostkovanou košilí a kšiltovkou. A pokud chcete obléct sukni, zkuste vsadit na koženkovou s kontrastním sportovním bomberem. Zkrátka, nebojte se kombinovat to, co vás už dlouho láká.

Do města

Foto: Archiv firem

Sportovní bombery jsou trendem jara. Kombinujte je netradičně s koženkovou sukní a sandálky. Na teplé počasí ideální kombinaceFoto: Archiv firem

Když zaprší

Foto: Archiv firem

Dešťové přeháňky se vám ani v tomto týdnu nevyhnou. Pořiďte si nepromokavou parku a barevný deštník. Obojí jistě užijeteFoto: Archiv firem

Růžovo-černá kombinace

Foto: Archiv firem

Růžové kalhoty nemusí být tabu, i když máte pár kilo navíc. Stačí zvolit jen ty pravé doplňkyFoto: Archiv firem

Jaký outfit sedí vám?

Reklama

Načítám