Hlavní obsah

Paní Ivana (54) zhubla za rok 17 kilo. Jak to dokázala?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paní Ivana (54) bojovala s váhou celý život. Střídavě hubla a zase přibírala. Jednu chvíli měla dokonce poruchy příjmu potravy. Až letos se jí podařilo zhubnout zdravě a trvale. Shodila úžasných 17 kilo, a to bez většího pohybu! Posuďte sami, jak skvěle dnes vypadá!

Článek

Ivana Rázlová se letos v lednu zařekla, že chce definitivně shodit přebytečná kila. Bála se, že to ale sama nezvládne, a tak oslovila nutriční specialisty. Skutečně vydržela a úspěch se dostavil. Ani ne za rok shodila víc, než si sama slíbila. Dnes je se sebou spokojená a cítí se skvěle.

„Paní Ivana žila v domnění, že pokud chce být štíhlejší, musí snížit příjem stravy. Tímto způsobem vždy zhubla, ale kila se zase vrátila. Potřebovaly jsme tento unavující boj ukončit. Individuální plán, který jsem paní Rázlové nastavila na začátku hubnutí, jsem v průběhu programu ještě upravovala, a musím říct, že paní Rázlová vždy perfektně spolupracovala. Tímto způsobem dokázala nad svojí nadváhou vyhrát jednou provždy,“ popisuje nutriční specialistka Simona Mikulová ze Světa zdraví. Chcete vědět víc? Pusťte si video.

Kolik kilo se nejvíc podařilo shodit vám?

Načítám