Hlavní obsah

Pánové, pozor! Těmito 5 věcmi zabíjíte svůj sex-appeal!

Foto: thinkstock

Jsou věci, které vás nečekaně, a především nemile překvapí, a váš přítel najednou přijde o veškerý svůj sex-appealFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadá dobře, je mužný, silný, prostě sexy! Jdete s ním na rande, a jste nadšené. Jenže pak přijde něco, co jeho sex-appeal během vteřiny pohřbí. Tohle je pět věcí, které pánům nesluší.

Článek

Jsou to věci, které se projeví náhle, nečekaně, a hlavně až po nějaké době. Ale se sex-appealem, který doposud z vašeho protějšku sálal, je konec! Tohle je pět zabijáků mužské přitažlivosti.

1. Hysterie a strach

Samozřejmě i muži mají právo na to se bát, ale jejich strach by měl mít úroveň, neměl by je připravit o jejich „chlapáctví“.

„Chodila jsem s naprosto úžasným chlapem, který byl navíc vysoký, měl široká ramena, vypracované svaly,“ vzpomíná devětadvacetiletá Jana. Vzrušoval ji pocit, že s tímhle mužem se nemá čeho bát. Jenže když spolu vyjeli na víkend na chalupu do přírody, bylo vše jinak. „Z kuchyně se najednou ozval neskutečný jekot,“ vypráví Jana, která záhy spatřila svého přítele, jak stojí na židli, ječí, klepe se, a to vše jen kvůli mrtvé myši na podlaze. „Veškerý sex-appeal byl pryč. Ta reakce byla hysterická. Nemusí milovat myši, klidně se jich může štítit, ale takový povyk?“ dodává Jana.

Foto: thinkstock

I muži mají právo na strach, ale přiznejme si, že hysterický jekot prostě sexy neníFoto: thinkstock

2. Nerozhodnost

Chlap by se měl umět rozhodovat, měl by vědět, co chce. „Šla jsem na večeři s klukem, který vypadal velmi příjemně a byl dost sexy,“ popisuje třicetiletá Klára. Její nadšení ale skončilo záhy poté, co se její nový objev zahleděl do jídelního lístku. „Nebyl schopen se rozhodnout, co si dá k jídlu. Během minuty změnil desetkrát názor a definitivně to zabil větou ,tak já nevím, dám si to, co ty´,“ zakončuje Klára.

3. Velké šlechtění

Muž o sebe samozřejmě má dbát, ale nemá to být fiflena, co tráví před zrcadlem polovinu dne. „Na tohle bohužel přijdete až po delší době, takže moje vystřízlivění přišlo asi po půl roce. Chodila jsem s bezva klukem, u něhož by mě nenapadlo, jak moc je svým vzhledem posedlý,“ vypráví osmadvacetiletá Petra.

Když začala u svého přítele pravidelně přespávat, zjistila, že je horší než všechny ženy světa. „Věčně jsem na něj čekala. Buď si na poslední chvíli měnil košili, protože se mu nehodila ke svetru. Nebo se desetkrát šel učesat, přistřihnout si vousy a podobně. Zbytek sex-appealu ztratil ve chvíli, kdy mě nutil, abych mu prohlížela skráně, zda nešediví, protože by si jinak šel koupit barvu na vlasy,“ vypráví Petra.

Foto: thinkstock

Když o sebe muž nedbá, je to peklo, ale když to přehání, je to také nesnesitelnéFoto: thinkstock

4. Shazování sebe sama

Je v pořádku, když si chlap umí udělat legraci sám ze sebe. Ale zesměšňování sebe sama úsměvné není. „Chlap může být plešatý, může mít větší bříško, ale umí to umět nosit. Párkrát jsem se sešla s mužem, který byl hezký, ale pořád si utahoval z toho, že má velké kouty. Narazil na to snad v každé třetí větě. Já bych si jich vlastně ani nevšimla, ale jak o nich pořád mluvil, začaly mi vadit,“ říká jednatřicetiletá Katka.

5. Strejcovství

Je hezké, když se lidé už znají a chovají se před sebou přirozeně. Ale nesmí se to přehánět. „Na tohle jsem alergická. Po několika úžasných schůzkách mě bývalý přítel pozval k němu domů, že něco uvaří. Těšila jsem se na romantiku, na hezký večer, ale on mi otevřel v trenkách, na plotně ohříval nějaký polotovar, na stolku měl otevřené pivo a v televizi běžel fotbal,“ popisuje šestadvacetiletá Monika.

A co připadá asexuální vám?

Načítám