Hlavní obsah
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Hledáte ideální přílohu ke grilovanému masu? Někdo si vystačí s pečivem, některé recepty si ale vyloženě říkají o klasické brambory. Co takhle je vylepšit máslem a petrželkou?

15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 600 g brambor
  • 1 lžička soli
  • 50 g másla
    7
  • 1 hrst listové petržele
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Brambory oloupejte, nakrájejte na kousky a osolte. Po libovolně velkých porcích je dejte na alobal, posypejte nasekanou petrželkou a navrch položte oříšek másla. Alobal uzavřete a brambory grilujte doměkka.

Související témata:

Načítám