Hlavní obsah

Plavky 2021: Vintage styl, žebrování a vysoké kalhotky

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pin-up, vintage i malé černé. Řeč je o letošních plavkových trendech. Ukážeme vám tři varianty, které stojí za povšimnutí. A pozor – jde o plavky elegantní!

Článek

Na květinových vzorech a výrazných barvách není nic špatného, jen vás už mohou trochu nudit. Svět plavek naštěstí nabízí i zajímavější varianty, a tak i na pláži můžete být za elegantní divu. A rozhodně nezapomínejte ani na různé tuniky, košile nebo perforované šaty, kterými plážový outfit dotáhnete k dokonalosti.

Co se střihů týče, ty jednodílné jsou pořád stejně trendy, jako jsou praktické – schovají, co mají, je v nich pohodlně a díky rafinovaným detailům, jako jsou třeba volánky nebo různé řasení, podtrhnou postavu. A pokud si nevíte rady,  vsaďte na černou a na trojúhelníčkovou podprsenku. Více tipů najdete ve videu, kde vám troje trendy a elegantní plavky i s doplňky představí stylista Jan Boublík.

Děkujeme značkám Lindex, F, H a Marks & Spencer za půjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Související témata:

Načítám