Hlavní obsah

Plavky pro menší prsa: Našli jsme je!

Foto: isifa

I menší prsa mají ve vhodných plavkách svůj půvabFoto: isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte menší poprsí, se kterým nejste až tolik spokojené, a hledáte vhodné plavky, které vám dodají sebevědomí? Pak jste si otevřely náš dnešní článek správně. Ukážeme vám, že i menší vnady mohou být v těch správných plavkách sexy. Přitom stačí tak málo – použít jeden z následujících triků.

Článek

Jaké letos frčí trendy mezi plavkami a modely určenými pro plnoštíhlé dámy, jsme vám už představili v článcích: Plavky pro sezonu 2012: Které si vyberete? nebo Plavky 2012: Našli jsme kousky pro boubelky!. Nyní jsme se však zaměřili na tipy z aktuálních kolekcí pro menší prsa. Vždyť i ta mohou mít svůj půvab. Sledujte jak.

Trik 1: Push-upka dokáže zdánlivě nemožné

V módě existuje mnoho optických triků, jak zamaskovat to, co nechcete, aby bylo vidět, nebo naopak, jak upřednostnit a vyzdvihnout i zdánlivě nemožné. To přesně platí o plavkách s push-upkou, nejlepším vynálezem v ženském světě. Stačí najít jen správný model ke své postavě, který nenápadně zdůrazní vaše vnady, přestože vám ve skutečnosti zas až tak vnadné třeba nepřipadají. „Vycpané“ plavky však na rozdíl od prádla mají jednu velkou výhodu, nemusíte se z nich před muži hned svlékat. A tak jako návnada u vody k lovu toho pravého klidně postačí.

„Můžete použít podprsenku s kosticí a pěnovou výztuží, která zajistí dokonalý dekolt, anebo bezešvou podprsenku s výztuží gelovou. Plavky s gelovou výztuží u nás vycházejí z nejprodávanějšího střihu klasické podprsenky, tudíž perfektně sedí,“ doporučuje ředitelka společnosti Timo Terezie Trusinová. Výběr je tedy velký.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Ann Christine (info o ceně v obchodě), Esprit 1500 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): H&M 399 Kč, Ann Christine (info o ceně v obchodě)Foto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): 69Slam (780 Kč + 630 Kč), Calzedonia, info o ceně v obchoděFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Ann Christine (329 Kč + 249 Kč), Timo 1069 KčFoto: archiv firem

Trik 2: Zavazování za krk udrží vše na místě

Pokud budete chtít udržet svá ňadra po celou dobu slunění a koupání pěkně zdvižená a na svém místě, je důležité se zaměřit na zavazování podprsenky. A které vám vykouzlí nejhezčí dekolt? Určitě nešlápnete vedle, když zvolíte zavazování za krk, a to nejlépe v kombinaci s lehkými vycpávkami. Nosíte-li ale rády tílka a šaty bez ramínek, bude pro vás lepší volbou podprsenka korzetového typu. Pro ještě větší efekt pak přidejte i trik číslo 3.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Esprit 1400 Kč, H&M 298 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): New Yorker (329 Kč + 249 Kč), F&F (209 Kč + 169 Kč)Foto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex (399 Kč + 299 Kč), H&M 349 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Asos 625 Kč, H&M 399 KčFoto: archiv firem

Trik 3: Volánky a třásně dodají objem

Dalším trikem jsou určitě různě zdobené podprsenky, které nejenže přispějí k většímu objemu, ale zdůrazní více ženskost u štíhlých dívek s chlapeckým typem postavy. Zvláště romanticky pak budou působit hlavně kanýrky, třásně a krajka, které se dobře vyjímají na podprsenkách typu bandeau (jde o typ podprsenky, která je většinou bez ramínek, tedy je velmi důležité správné zvolení velikosti). Ty mohou být i vhodnou variantou pro ženy, které nemají rády vycpávky a výstřihy do V.

A jaké modely najdete v běžných obchodech? „Zákaznicím bychom určitě doporučili plavky s výraznějším zdobením, ať již by to byly trendy volánky, řasení nebo kroucení. Pozornost také upoutají nejrůznější detaily či originální ozdoby, které vám dodají správný šmrnc a mladistvou svěžest,“ radí Helena Krausová z F.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): New Yorker (329 Kč + 199 Kč), KappAhl (299 Kč + 199 Kč)Foto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Calzedonia, info o ceně v obchodě, Asos 950 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): F&F (229 Kč + 209 Kč), Calzedonia, info o ceně v obchoděFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Pull&Bear 798 Kč, Lindex (399 Kč + 299 Kč)Foto: archiv firem

Trik 4: Barvy a vzory upoutají originalitou

Upoutat pozornost u vody vám v létě pomohou i výrazné barvy a vzory. Štíhlejším postavám s drobným poprsím doporučujeme spíše světlé odstíny, jako je tyrkysová modrá, něžná růžová nebo sladce meruňková, ale tou pravou volbou budou především různé vzory. Dojmu větších ňader tak docílíte pomocí kostkovaného vzoru, proužků i puntíků. Na originalitě vám pak přidá i takzvaný 3D efekt a styl pop art.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Timo 1269 Kč, Oxbow 1690 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): vše New Yorker (329 Kč + 249 Kč), (329 Kč + 199 Kč)Foto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Oxbow 1690 Kč, 69Slam 1850 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto: vše Calzedonia, info o ceně v obchoděFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): 69Slam (780 Kč + 1040 Kč), Lindex (499 Kč + 299 Kč)Foto: archiv firem

A které plavky si letos vyberete vy?

Reklama

Související témata:

Načítám