Hlavní obsah

Pobavte se u české komedie!

Foto: vynamtakysefe.cz

Česká komedie nabízí zábavu s oblíbenými herciFoto: vynamtakysefe.cz

Reklama

Nestihla jste v listopadu zajít do kina na komedii Martina Kotíka Vy nám taky, šéfe? Nevadí. Film, v němž se v hlavních rolích objeví známí čeští herci jako Václav Vydra, Jan Zadražil nebo Iva Janžurová, vychází nově na DVD.

Článek

Pokud jste už dlouho neviděla nějakou pravou českou komedii, tak Vy nám taky, šéfe rozhodně není špatnou volbou. Průměrný film nás zavede do možná trochu tvrdého soutěživého prostředí pražských reklamních agentur.

Tento snímek je pro režiséra Martina Kotíka zatím tím finančně nejnákladnějším projektem. Možná si vzpomínáte na jeho první komedie Pánská jízda a Všechno nejlepší! Před samotným natáčením bylo nutné, aby jak režisér, tak i scenárista „přičuchli" k řemeslu specialistů reklamních agentur. Strávili několik týdnů pozorováním chodu jedné pražské agentury. Dokonce i někteří herci strávili pár dní sledováním práce pracovníků, v jejichž pozicích se ve filmu později objevili.

Foto: vynamtakysefe.cz

Reklamní agentura se snaží vyhrát nad konkurencíFoto: vynamtakysefe.cz

Samotné natáčení také nebylo nikterak jednoduché. Interiéry reklamky se natáčely v sedmém patře budovy Tokovo. Ano, vypadá moderně, protože je celá prosklená, ale pro filmaře skleněné stěny představovaly opravdu velkou výzvu - v záběru se totiž nesměl objevit odraz kameramanů a štábu ve sklech! Také natáčení ve výtahu nebylo pro Mahulenu Bočanovou dvakrát příjemné - má totiž klaustrofobii! Nakonec se překonala a scénu zvládla.

Šéf reklamní agentury a kandidát na poslance do Evropského parlamentu Ivan Mráz (Václav Vydra) nabírá do své firmy nové zaměstnance - mladou krev. A tak se v jednom velkém open-spaceu setkají účetní v důchodu Karlička (Iva Janžurová), manažerka Tereza (Sandra Nováková), příležitostný herec Leo (Jan Zadražil) a také dost svérázný grafik Kamil (Pavel Šimčík). Zpočátku si ani sami nedovedou představit, co vlastně jejich nová práce bude obnášet. Bez jakýchkoli zkušeností se však pouští do boje s konkurencí a mají jediný cíl - vyhrát, a to s neotřelostí a vtipem! Jestli se jim to povede, to musíte zjistit sama.

Lehčí průměrná komedie vám určitě zpříjemní večer. Uvidíte své oblíbené české herce, občas se zasmějete a poznáte, co všechno se skrývá za jednou větší reklamní kampaní. Tvůrci slibují, že se rozhodně nudit nebudete.

Foto: bontonfilm.cz

Zpříjemněte si večer komediíFoto: bontonfilm.cz

Vy nám taky, šéfe - DVD Režie: Martin Kotík Hrají: Jan Zadražil, Jiří Langmajer, Mahulena Bočanová, Marek Vašut, Ladislav Hampl a další Délka: 95 minut Žánr: komedie bontonfilm.cz

Reklama

Související témata:

Načítám