Hlavní obsah

Pohodlné i trendy? Takové jsou boty ve western stylu!

Foto: Profimedia

Zamilovaly jste se do semišových bot s třásněmi? Poradíme vám, s čím je kombinovat!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odpovídají posledním trendům, jsou neuvěřitelně pohodlné a pomohou vám vytvořit spoustu neotřelých kombinací. Pokud si tak nějak představujete své vysněné jarní boty, právě jste je našly!

Článek

Baví vás kombinace třásní a semiše? Vsadíme se, že si zamilujete i trend westernových bot. Obavy, jestli byste je unosily, přitom nejsou na místě. Boty budou vypadat výborně v doprovodu kalhot, šatů i šortek, s konkrétními sestavami vám navíc rovnou poradíme! Pro lepší názornost jsme vybrali jen jeden pár.

Vytáhněte slimky

Hrdinky dnešního článku jsou vyloženě stavěné pro užší střihy kalhot a džín. Pokud neměříte metr osmdesát, vyhýbejte se zkrácené verzi nohavic a volte kalhoty, které alespoň částečně zastrčíte do bot. Třásně nemusíte na sílu ladit s dalšími třásněmi, pokud se ale zamilujete do stejně řešené kabelky, rozmlouvat vám ji nebudeme. Zbytek oblečení už ale volte jednodušší.

Vzhledem k úzkému spodnímu dílu se nemusíte bát nahoře přidat, přes tričko tak klidně přehoďte oversized sako nebo módní vestu. Mimochodem, „naše“ boty by skvěle vypadaly i se sněhově bílými džínami.

Foto: archiv firem

Denim si s třásněmi skvěle notuje. A zdaleka nemusí jít jen o tradiční modrou variantuFoto: archiv firem

Nezapomínejte na šaty

Westernový pár můžete obout i k ležérnějšímu typu šatů. Pozor si přitom dejte na jejich délku, která by měla zůstávat nad koleny. Kombinace delších šatů (výjimkou jsou ty maxi, například v bohémském podání) a kotníčkových bot nevypadá nejlépe, nehledě na to, že byste si opticky usekly nohy. Z nových kolekcí bychom vypíchli modely s odhalenými rameny (pozor, ramínka od podprsenky nesmí být vidět!).

Foto: archiv firem

K botám se budou hodit i šaty s ležérně spadlými ramenyFoto: archiv firem

Těšte se na dobu zkracování

Kotníčkové boty skvěle vyniknou v kontrastu s krátkými délkami. Jakmile se trochu oteplí, vytáhněte oblíbené šortky nebo sukni. Opět je dobré uplatnit pravidlo rovnováhy, kratší spodní díl už nedoplňujte odvážným topem. Využít můžete třeba pléd, který jste si koupily loni. Pro zachování siluety ho v pase – nikoli na bocích – lehce stáhněte páskem.

Foto: archiv firem

Milujete šortky? Počkejte si, až teploty vyšplhají na jarní hodnoty a obujte k nim boty s třásněmiFoto: archiv firem

Co říkáte na trend westernových bot? Líbí se vám?

Související témata:

Načítám