Hlavní obsah

Polohy pro zvláštní potřeby. Slabá erekce, únava i těhotenství? Žádný problém!

Foto: Jacob Lund, shutterstock.com

I když se naskytne nějaký problém, lze najít pohodlné polohyFoto: Jacob Lund, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co dělat, když potřebujete otěhotnět, toužíte se pomilovat i s bolestí v zádech, nebo chcete aspoň na chvíli obelstít únavu? Zvolte odpovídající milostnou pozici! Na každý problém existuje ta správná!

Článek

Milenci, již zkoušejí nové polohy, většinou hledají zpestření, nebo pátrají po jiných zdrojích uspokojení. To je v pořádku, ovšem málokdo si uvědomuje, že jisté polohy mohou řešit některé fyzické a dokonce i psychické potíže. Třeba těchto pět…

1. Touha po miminku

Plné proniknutí a ejakulované semeno v okolí děložního hrdla. Tak přesně to se očekává od polohy, která se dá nazvat „oddaná“. Lehněte si na záda, kolena přitáhněte k hrudníku a dejte je od sebe. Milenec přiklekne, opře se o svoje ruce, čímž souběžně podpírá vaše nohy. Úspěšnost početí můžete navýšit i přidáním polštáře pod svoji pánev. A bonus navíc? Tato poloha není jen „výrobní“, můžete si při ní i slušně užít. Za prvé, veškerá aktivita je na muži, za druhé, dochází ke stimulaci klitorisu. Opravdu není na co čekat.

2. Slabá erekce

Z dat androloga Karla Kočího vyplývá, že v České republice trpí poruchou erekce, tedy ztopořením údu, která způsobuje poruchy se sexem, přibližně milión mužů. Kolik se jich léčí? Jen 10 procent. Hodně totiž dělá stud a ztráta sebedůvěry.

Foto: Spectral-Design, shutterstock.com

Je nezbytně třeba partnerovi zvedat sebevědomí. Jinak je boj za záchranu prohraný předemFoto: Spectral-Design, shutterstock.com

Chcete svému partnerovi ukázat, že naděje umírá poslední? Podpořte jeho snahu a sebevědomí praktikováním polohy bok po boku, která je známá jako lžička (kromě jiného se hodí i v případě, kdy únavou padáte na ústa). V ní toho muž rozhodně zmůže víc, pokud ho podobná nehoda občas překvapí. Je-li problém dlouhodobější, nebojte se vyskočit do sedla a převzít velení…

3. Mužská impotence

Impotence, odborně nazývána jako erektilní dysfunkce, je charakterizována jako dlouhodobá neschopnost dosáhnout či udržet ztopoření pohlavního údu – erekce. Výzkumy uvádějí, že touto poruchou trpí polovina mužů starších čtyřiceti let. Co s tím? Poloha, ve které jste vy nahoře, čili „osedláváte svého oře“, patří k ideálním! Milenec má zrakovou stimulaci, odpadá mu odpovědnost za snahu a výsledek, lépe se uvolní. V podstatě „v sedle“ vyřešíte i mnoho dalších problémů.

Můžete tak snadněji reagovat na předčasnou ejakulaci, a dokonce řešit i svůj problém s absencí orgasmu. Pravidelně tuto pozici zařazujte do svého milostného repertoáru a mějte trpělivost se všemi typy sexuálních obtíží. Chce to čas a důvěru jeden ve druhého.

Foto: MakeStory Studio, shutterstock.com

Během gravidity se musí žena natočit tak, aby nevyvíjela žádný tlak na bříškoFoto: MakeStory Studio, shutterstock.com

4. Těhotenství

Během gravidity jako žena nesmírně oceníte pozice, při kterých nedochází k přímému tlaku na břicho a kdy můžete kontrolovat hloubku proniknutí. K těm patří i jeskyně pokladů. Muže položte na záda, nechte ho roztáhnout nohy a naseďte do sedla – zády k němu. Buďte ve dřepu, opírejte se o ruce a zároveň se zakloňte, pokud uznáte za vhodné. Jinak se hodí i psí pozice či bok po boku. Přihlédněte ke svému aktuálnímu stavu.

5. Bolesti zad

Obecně platí, že při bolestech v zádech by pohyby pánve měl provádět ten, kdo je v pořádku. Proto pokud vás milenec straší, že „dneska z toho asi nebude nic“, nechte ho stát a vsaďte třeba na variantu hlubokého předklonu, kdy on do vás vnikne zezadu. Rukama se buď opírejte o zem, nebo se uvelebte na okraji postele. Skvěle poslouží i taburet. Teď už ten váš nemá na co vymlouvat…

A jaké milostné problémy momentálně řešíte právě vy?

Reklama

Načítám