Hlavní obsah

Jak posílit v parku ženské partie? Lehněte si na lavičku!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ach ty ženské partie! Mnoho z nás touží po tom je mít pevné a sošné, ale je potřeba odvést i kus práce. A kdo řekl, že při ní nemůže být i zábava? Vyrazte s dětmi do parku a posilujte stehna, hýždě, břišní i prsní svaly právě tam. Bude vám k tomu stačit jen lavička.

Článek

Cvičení venku je mnohem zdravější, a proto neváhejte letní měsíce využít k tomu, abyste si zaposilovali v přírodě či v parku na sídlišti. Třeba i se svými ratolestmi. V minulém díle jsme vám ukázali, jak ke cvičení využít strom, nyní vám perfektně poslouží lavička, u které posílíte hned několik pro ženy rizikových partií těla. Zabrat dostanou svaly prsní, břišní, stehenní i hýžďová. A ruce vás pak budou také pořádně bolet. Ale za ten výsledek to stojí.

Instruktorka fitness a zakladatelka programu fitMAMI Pavla Maříková si pro vás připravila sérii pěti cviků, které jsou jednoduché a zároveň velmi efektivní. Stačí je opakovat 15x každý ve třech kolech za sebou. Důležité je mít po celou dobu zpevněné celé tělo, neprohýbat se v zádech a při výpadech mít špičku nohy před kolenem. Nyní už vám stačí jen pustit si naše instruktážní video a obout tenisky na ven.

Za spolupráci děkujeme Pavle Maříkové (pavlamarikova.com).

Nezapomínejte posílit i spodní břicho. Známe nejlepší cviky!

Reklama

Načítám