Hlavní obsah

Pouzdrová sukně: Sluší modelkám i ženám plných křivek!

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože se jedná o kousek na tělo, sluší i ženám bujnějších křivek. Sexy siluetu dokáže totiž vyčarovat snad z jakékoliv postavy. Pouzdrová sukně je kouzelníkem v módním světě a pokud jejích služeb ještě nevyužíváte, sjednejte okamžitou nápravu.

Článek

Trápí vás větší bříško nebo silná stehna? Elegantní pouzdrovka odvrátí pozornost na štíhlá lýtka. A pokud sáhnete po pevném, lehce elastickém materiálu, z nedokonalostí se rázem stanou přednosti. Tahle sukně totiž padne holkám „krev a mlíko“ ještě o něco víc než profesionálním modelkám. Poradíme vám, k čemu ji nosit.

Nenápadný vzorek kostky

Jestliže nemáte tělo manekýnky, vsaďte na svršky volnějších střihů. Dlouhý oversized svetr ledabyle zastrčte za lem sukně nebo jej nechte volně přes ni. Podpatky jsou v tomto případě sázkou na jistotu, opticky protáhnou postavu a tím ji zeštíhlí. Nebojte, nemusíte sahat hned po jehlách. Vyzkoušejte pohodlnejší verzi kramfleku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. svetr H&M, 1499 Kč; 2. kabelka Kazar, 5190 Kč; 3. sukně Pietro Filipi, 1595 Kč; 4. lodičky Marco Tozzi (prodává Answear), 1399 Kč; 5. punčocháče Etam, 279 KčFoto: Archiv firem

Sexy červená 

Podzim je plný barev, tak se jich nestraňte ani ve vašem šatníku. Přírodní béžové odstíny namíchejte s dráždivě červenou a vyrazte na pracovní schůzku s dokonalým sebevědomím. Nejste si jisté látkou z úpletu? Stahovací prádlo vaše obavy snadno rozptýlí.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát C&A, 1798 Kč; 2. kabelka Shein, 135 Kč; 3. sukně Edited (prodává About You), 829 Kč; 4. boty CCC, 899 Kč; 5. svetr Lindex, 1299 KčFoto: Archiv firem

Florální vzory i na podzim

Květinových motivů se nevzdávejte ani s odchodem léta. Jejich pozitivní náladu můžete využívat po celý rok. K černé sukni s něžnými vzory obujte vysoké kozačky na mírném podpatku. Dávejte si ale pozor, aby vám nebyla vidět holá kůže na nohou (a to ani v případě, že máte punčocháče). Jinak bude outfit působit příliš humpolácky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. prsten Mango, 399 Kč; 2. kozačky Wittchen, 3399 Kč; 3. sukně Glamorous (prodává Zalando), 750 Kč; 4. kabelka Zara, 1299 Kč; 5. mikina F&F, 299 KčFoto: Archiv firem

Kožená verze

Černobílá kombinace nikdy z módy nevyjde, přesto to může být někdy trochu nuda. Ozvláštněte model jedním výrazným prvkem v červeném akcenu a získáte nápaditý look, s kterým zazáříte i ve světových metropolích. Pouzdrová sukně v kůži je navíc hitem letošního roku. Vyzkoušejte verzi s jemným krokodýlím vzorkem, který zopakujte na botách. A jste vyladěné do posledního detailu!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát s.Oliver, 3599 Kč; 2. kabelka Massimo Dutti, 3995 Kč; 3. sukně Esprit, 1699 Kč; 4. boty Asos, 1630 Kč; 5. košile Bershka, 549 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám