Hlavní obsah

Džínová sukně 4× jinak: S čím ji kombinovat a jakou vybrat?

Foto: Pepe Jeans

Foto: Pepe Jeans

Reklama

V šatníku potřebujete mít ne jednu, ale raději hned dvě džínové sukně. Jejich variabilita je nepopiratelná, stejně jako to, že jsou evergreenem dámské garderoby. Vyhraje u vás kratší varianta do půli stehen, nebo midi pod kolena, anebo se rozhodnete pro obě?

Článek

Mezi džínovými sukněmi nenajdete jen jeden nejlepší střih. Vybrali jsme čtyři různé odstíny i délky a poskládali jsme je do stylových podzimních outfitů. Jako univerzální se dá označit délka lehce nad kolena a pouzdrový střih, s mididélkou a rozparkem nebo páskem zase upoutáte pozornost.

1. Midisukně se stylovým rozparkem

Denim, semiš a satén je neodolatelná kombinace, nemyslíte? Pokud vám to životní styl dovoluje, obujte tento podzim kotníčkové boty na jehlovém podpatku. Sice je pohodlí a rychlost chůze v tomto obutí sporná, zato efekt je zaručen. O to víc, budou-li mít detail v podobě třásní, které patří k letošním trendům.

Foto: Archiv firem

1. Košile Mango, 599 Kč; 2. boty Gino Rossi, 2599 Kč, prodává CCC; 3. sukně Levi’s, 1749 Kč, prodává About You; 4. kabelka Zara, 499 Kč; 5. bunda Kara, 7990 KčFoto: Archiv firem

2. Černá pouzdrovka

S pouzdrovou sukní se nikdy nešlápne vedle a černá džínovina půjde skvěle kombinovat se zbytkem šatníku. Kohoutí stopa, jemně růžová a kontrast v podobně kožených kovbojských bot – to je ideální mix na pracovní dny.

Foto: Archiv firem

1. Svetr F&F, 499 Kč; 2. boty Zara, 1599 Kč; 3. kabelka Orsay, 699 Kč; 4. sukně Only, 840 Kč, prodává Zalando; 5. kabát Edited, 4699 KčFoto: Archiv firem

3. Propínací minisukně do áčka

Toto je varianta pro ženy, které chtějí na své postavě vytvořit nějaké křivky: střih do áčka zvýrazní pas a boky. Máte-li delší top, pak ho zakasejte dovnitř, přes něj přehoďte mikinu – žádá-li si to počasí – a dokončete to křivákem. Nezapomeňte černé punčocháče.

Foto: Archiv firem

1. Top Bershka, 499 Kč; 2. boty Orsay, 949 Kč; 3. sukně Noisy May, 519 Kč, prodává About You; 4. ledvinka Calvin Klein, 1420 Kč, prodává Zalando; 5. bunda Orsay, 1699 Kč Foto: Archiv firem

4. Midisukně s páskem

Také milujete podzimní huňaté svetry a měkké mikiny, do kterých se můžete pořádně zachumlat? Zvolte zkrácenou délku nebo ji ledabyle zakasejte do sukně. Přes ramena, když bude potřeba víc vrstev, hoďte koženou bundu do pasu nebo dlouhý kabát. Vsaďte na výrazné doplňky – třeba na sponky do vlasů s kamínky.

Foto: Archiv firem

1. Mikina Reserved, 699 Kč; 2. tenisky New Balance, 2494 Kč, prodává Eobuv; 3. sukně Only, 1049 Kč, prodává About You; 4. batoh Expatrié, 1149 Kč, prodává Vzniklo to; 5. sponky Zara, 299 KčFoto: Archiv firem

Zkuste trend podzimu: Manšestr je zpět! Jak a s čím ho nosit, abyste byly in?

Reklama

Načítám