Hlavní obsah

Pozná se velikost penisu podle prstů?

Foto: shutterstock.com

Podle výzkumů souvisí prsty s penisemFoto: shutterstock.com

Reklama

„Chceš vědět, jak ho má velkého? Tak se mu podívej na prsty,“ zasvětí nás do tajů rozměrů kdejaká dívka školou povinná. Zní to jako báchorka, ale položme si otázku, zda opravdu neexistuje spojitost mezi velikostí pánského přirození a prstů? Výsledek? Šokující!

Článek

Jistě znáte ty povídačky středoškolaček (dnes možná i dívek základních škol – přeci jen doba jde dopředu), že se velikost pánského přirození pozná podle toho, jak dlouhý má dotyčný nos nebo prsty. Možná jste to dokonce sama ve škole používala, a ti odvážnější testovali na wc… Osobně si myslím, že kdyby to byla pravda, mnoho žen by se rozešlo se svými partnery a šlo by hledat své štěstí do klubu nosáčů a šikovných kapsářů, protože by věřily, že budou mít ve výběru „na první pohled“ šťastnější ruku. (I když dá se říct, že velikost je všechno?) Jenomže když pomineme dívčí báchorky, zjistíme, že jisté genetické výzkumy mezi velikostí penisu a jiných částí těla objevily souvislost. Ano, opravdu by bylo více než prima hned poznat vybavení vyvoleného! Tak sem s výsledky!

Zjistily to myši

Jistý pan Denis Duboule, vyučující ženevské univerzity, se zabývá vrozenými vývojovými vadami prstů. V 90. letech objevil geny, které jsou zodpovědné za správný růst rukou a nohou. Pojmenoval je HOX, a začal je bádat. Jednoho krásného dne ho napadlo, že své nebohé myšky, na kterých své pokusy provádí, těchto genů zbaví. Výsledkem byly kratší prsty (tlapky) a penis! I když samozřejmě není možné zaměnit geny myší za ty lidské, nelze se nezeptat, zda by něco podobného mohlo platit i u lidí – mužů? Nejdříve ale zpět k nosu a vyvrácení jednoho mýtu - chudákovi se přisoudil ještě větší význam, než má!

Foto: shutterstock.com

Podle nosu nic nezjistíteFoto: shutterstock.com

Podle nosa poznáš kosa?

Co se týče hrbolku mezi očima, nosu, tak tam žádná souvislost mezi ním a penisem není. Ale jestliže jsou všechny geny HOX v činnosti, pyj i prsty budou normální – v rovnováze, zmiňuje se Antonio Fischetti v knize Sex – nevyslovitelné otázky o sexu. Pakliže se HOX sníží na polovinu, obojí zároveň se začne zkracovat! A to znamená, že spojitost opravdu existuje – a vědecky podložená. Neměly by se ale zveličovat pravé výsledky výzkumu. Zatím nikdo nikdy neřekl, že když má tamten muž dlouhé prsty pět centimetrů, tak zákonitě bude mít v kalhotách 15centimetrového sokolíka.

Když to shrneme, tak při dobré vůli můžeme vydedukovat, že čím kratší má muž prsty se srovnání se svojí postavou, tím více se u něj dá přepokládat penis menšího vzrůstu. Nicméně na to, aby nám to s konečnou platností někdo odklepnul, si budeme muset počkat. Přiznejme si ale, že odteď budou mužské prsty patřit mezi tajuplnou tělesnou lokalitu hodnou zkoumavých pohledů.

Myslíte si, že se podle něčeho dá vydedukovat, co muži nosí v kalhotách? Máte nějaký tip? Tak pište na info@prozeny.cz! Třeba zrovna objevíme Ameriku!

Reklama

Související témata:

Načítám