Hlavní obsah

Poznejte dobrého kartáře či kartářku!

Foto: thinkstock

Kdo by nechtěl vědět, co ho čeká a nemine?Foto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěli byste navštívit kartářku? Tak pozor, jsou totiž věci, které byste před tím měli vědět. Třeba jak poznat tu dobrou nebo na jaké otázky vám (ne)odpoví. A s čím vám naopak pomůže?

Článek

Kartář může být vrbou, které se může člověk svěřit. Anebo pomocníkem, který vám na základě karet dokáže poradit, jakým směrem se v dané životní situaci vydat.

Jak ale najít dobrého kartáře? Poptejte se v okolí, u kadeřníka, známých, to je asi nejlepší cesta. A jak se nespálit hned potom?

Varovné signály

Špatného kartáře můžete poznat hned po pár minutách. Nejlépe podle toho, jaké odpovědi z karet vám vůbec slibuje nebo co říká o svých klientech. Co byste od něj nikdy neměli slyšet?

Foto: archiv redakce

Podvodníka poznáte podle jasných znakůFoto: archiv redakce

  • Informace o ostatních. Řekne vám, kdo všechno k němu chodí? Nejlépe nějakou tu celebritu? Špatně. Že u něj byl už váš kamarád? Totéž. Jde o porušení pravidel soukromí a vy asi nechcete, aby se jinému zmiňoval o vás.
  • Jaký bude váš „osud“. Každým dnem si budoucnost tvoříte sami vlastním rozhodnutím. Na otázku, co práce, řekne, například, že vaši práci vidí dobře za podmínky, že se budete ovládat, protože vidí váš sklon k destruktivní náladovosti. Vy si vybijete náladu na kolegovi, ten si stěžuje u šéfa, a již to máte nahnuté. Definitivní soudy ale nečekejte!
  • Máte, co si zasloužíte! To jste zatím dělali všechno špatně? Málo trpěli? To je nesmysl. Naopak by vám měl kartář ukázat cestu, jak svému trápení ulehčit.
  • Přijdou katastrofy! Straší vás kartář? Sděluje vám například negativní „tutovku“ typu nesedej do auta, vybouráš se? V duchu si pořádně odplivněte a jděte pryč. Jde o sdělení typu „já tu zkoušku neudělám, neudělám“, o kterém budete sami sebe tak dlouho přesvědčovat, až ji vynervováni opravdu neuděláte. Obdobně budete řídit jinak, než obvykle, takže si můžete koledovat o nehodu. Kartář nikdy nevysloví definitivní událost z budoucnosti, upozorňuje na možnosti a řešení.
  • Vidím smrt. Neřekne vám nic o smrti, protože kartář úmrtí jako takové nevidí, protože jde o přechod života do jiné formy bytí. Samotná karta Smrt znamená konec starého a začátek nového. Většinou se jedná o pozitivní sdělení, protože končí nepotřebné a začíná nové.
  • Jak přesně se vyléčit. Na otázku zdraví vám obecně odpoví, ale nikdy nenavádí ke způsobu léčby, od toho je lékař.
Foto: thinkstock

Pro někoho je kartář cosi jako vrbaFoto: thinkstock

Vylekal vás kartář?

V tomhle případě je asi nejlepší zajít k jinému věštci a o vyřčeném se poradit. Je to podobné, jako zkonzultovat diagnózu s dalším doktorem nebo jít opravit špatně sestříhaný účes. Od kartáře máte odejít posíleni a s radou, jak nejlépe dál.

Může se vám také stát, že se partner objeví doma se zprávou typu „jdu od tebe, kartářka mi řekla, že je to tak nejlepší, naše budoucnost nemá smysl". Co pak? Jsou dvě možnosti: buď se váš partner schovává „pod sukni“ kartářky a dávno vás opustit chtěl, nebo je jaksi poblouzněn, a na to stačí nechat ho vyspat a rozumně s ním zážitek probrat.

Zájem o věštění je hledáním odpovědí i tam, kde odpovědi běžně nehledáte. Přejeme vám šťastný výběr!

A co vaše zkušenosti s kartáři a jinými věštci? Podělíte se o ně? A ti, kdo nikde zatím nebyli, si přijdou na své třeba v těchto článcích: Velký horoskop 2013: Láska, zdraví a peníze a Spočítejte si číslo svého jména. Prozradí váš osud!.

Související témata:

Načítám