Hlavní obsah

Pozvěte ho na rande. Takhle!

Foto: Thinkstock

Seberte odvahu a pozvěte ho třeba na pivoFoto: Thinkstock

Reklama

Líbí se vám a ráda byste s ním někam vyrazila. Tak seberte odvahu a pozvěte ho na rande! Když to uděláte správně, nečeká vás trapas, ale s největší pravděpodobností úspěch. Jak na to? Poradíme vám, jinak se totiž musí na muže, kterého potkáváte v práci, a jinak na neznámého krasavce v baru.

Článek

První krok už dnes může udělat žena. A věřte, že určitým typům mužů se díky tomu citelně uleví. Tak tedy buďte svá a nepromarněte svoji šanci!

1. Kolega – využijte, že toho o něm dost víte

Tento případ je nejsnazší. Kolegu z práce vídáte denně a alespoň zběžně ho znáte. Minimálně víte (nebo není problém si to zjistit), zda vám v cestě nestojí manželka nebo přítelkyně. Vysondujte, co má rád, co dělá ve volném čase, a pak jednejte. Je to vášnivý golfista? Tak to zkuste takhle: „Slyšela jsem, že hrajete golf, Petře. Prý je to úžasná zábava," můžete třeba začít. Pokud se chytne, máte napůl vyhráno. „Když se ženě podaří s mužem navázat přátelskou atmosféru, je to dobré znamení," potvrzuje kouč partnerských vztahů Aleš Kalina. „Vy to tak krásně líčíte, že by člověk hned dostal chuť to zkusit. Nechcete mě někdy vzít s sebou?" pokračujte s úsměvem. Jestli to není trouba a líbíte se mu, jistě vás do tajů golfu rád zasvětí!

Foto: Thinkstock

S kolegou to jde nejjednodušejiFoto: Thinkstock

2. V posilovně nebo na kurtu – uhrajte to na sport

Další místa, kde můžete narazit na zajímavé muže, jsou například posilovny, tenisové, squashové a jiné kurty. V tomto případě máte minimálně jedno eso v rukávu - máte společný koníček! „Téda, dneska mi to nějak nejde," můžete si u posilování povzdechnout a vyslat k objektu svého zájmu úsměv. Odpověděl vám? Pokračujte! „Kde berete tu energii? Nemohl byste mi jí kousek půjčit?," smějte se. Jestli má zájem, přistoupí na vaši hru. „Vážně už mám dost, potřebuju vzpruhu. Co kdybych vás pozvala na nějaký energy drink," zkuste nadhodit a uvidíte. Buď s nadšením přijme, nebo bude holt dál zvedat činky.

3. Známý kamarádky – sondujte!

V případě, že vám je sympatický známý vaší kamarádky, můžete si „práci" hodně usnadnit. Udělejte ze své kamarádky „špiona". Zaprvé vám může získat všechny potřebné informace o jeho dosavadním milostném životě, o jeho zájmech a také o tom, jaké typy žen se mu líbí. A také kamarádka může zorganizovat nějaký večírek či oslavu, kde se „náhodou" potkáte. Snažte se s ním navázat kontakt, buďte zábavná a najděte nějaké téma, které vás bude oba bavit. „Už musím jít domů, ale bylo by fajn v povídání pokračovat. Co si někdy zajít na skleničku a všechno to doprobrat?" řekněte a dejte mu svou vizitku. Byl by hlupák, kdyby nezavolal!

Foto: Thinkstock

Výhodou jsou i stejné zájmyFoto: Thinkstock

4. Krásný neznámý – seberte veškerou odvahu

Zkusit pozvat na rande někoho, o kom nic nevíte, je jen pro ty nejodvážnější a sebevědomé ženy. Zaprvé nemáte ani ponětí, zda ten muž u baru je volný či zadaný. A také nevíte, jestli to není hulvát bez kapky taktu a nedočkáte se drsného odmítnutí. „V tomto případě by si ženy měly zvážit, zda to zvládnou. Samozřejmě mohou pana Božského upoutat svou odvahou, ale také mohou být odmítnuty. A citlivější ženy to pak těžko snáší," varuje Aleš Kalina. Chcete to risknout? Tak jděte rovnou na věc a myslete na to, že i když to nedopadne nejlépe, nejspíš už toho chlapa nikdy neuvidíte! „Urazilo by vaše mužské ego, kdybych vás pozvala na drink?" zkuste to a uvidíte.

Pozvala jste někdy muže na rande? Jak to dopadlo a jakou fintu jste na něho zkusila? Poraďte ostatním čtenářkám v diskusi pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám