Hlavní obsah

Hledáte zaměstnání? Pracujte pro Zepter!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zepter International patří celosvětově mezi absolutně největší, nejstabilnější a nejúspěšnější společnosti v přímém prodeji. Zájemcům o pozici reprezentanta nabízí finanční odměnu, jejíž výše je závislá pouze na dosažených pracovních výsledcích, systém propracovaného vzdělávání a stabilní zázemí úspěšné mezinárodní firmy s možností zajímavého a rychlého kariérního růstu. Přečtěte si příběhy dvou vybraných manažerek o tom, jaké byly jejich začátky a proč nakonec „zakotvily“ právě u společnosti Zepter.

Článek

Pokud vás jejich příběhy přesvědčí a budete to chtít také zkusit, navštivte stránky www.zepterprace.cz a vyplňte jednoduchý formulář. Budeme vás kontaktovat nejpozději do 5 pracovních dní.

S Zepterem lze změnit od základu svůj život

Zuzana Méslová – manažer skupiny Home Art, Brno

U společnosti Zepter pracuji od května 2010. Tehdy jsem se přestěhovala z Přerova do Brna a kromě bydliště jsem chtěla úplně od základu změnit celý svůj život. Rozhodla jsem se být úspěšná, vydělat si peníze, abych si mohla splnit svoje sny, a hlavně dělat úplně jinou práci. Předtím jsem pracovala jako servírka v restauraci, v práci jsem byla od rána do večera a můj příjem vůbec neodpovídal času a nasazení, které jsem svému zaměstnání věnovala. Navíc práce servírky nenabízí vůbec žádnou perspektivu kariérního růstu. P roto jsem odpověděla na inzerát společnosti Zepter Internationala začala pracovat pro brněnskou skupinu programu Home Art.

Prací v Zepteru se splnila všechna moje očekávání. Během necelých šesti měsíců jsem se posunula z pozice reprezentanta na manažera skupiny. Mám možnost nejen řídit směr a tempo své kariéry, ale navíc ji můžu budovat s lidmi, které si sama vyberu do svého týmu. Na přímém prodeji mě baví to, že to není jednotvárná práce, každý den je jiný, poznávám nové zajímavé lidi, a hlavně prodávám zboží, které je kvalitní a pomáhá druhým lidem žít déle a zdravěji.

Zaujal vás příběh úspěšné manažerky Zuzany Méslové? Chtěli byste dozvědět více informací přímo od ní? Pište své dotazy na e-mail: zuzanamesl@email.cz.

Přímý prodej byl pro mě jednoznačná volba

Lenka Pechová – obchodní ředitelka programu Home Care pro Moravu

Pro společnost Zepter pracuji už více jak osmnáct let. Nejprve se jednalo pouze o přivýdělek k rodičovskému příspěvku na mateřské dovolené a od roku 1995 pak o stálé zaměstnání.

„Na plný úvazek“, tedy s vlastním reprezentantským číslem, jsem pro Zepter začala pracovat ihned po skončení mateřské dovolené. Když jsem se rozhodovala, jestli se mám vrátit zpět do původního zaměstnání, nebo pracovat v přímém prodeji, neváhala jsem ani vteřinu. Všechny výhody byly na straně Zepteru: motivující finanční ohodnocení, možnost organizovat si do určité míry samostatně pracovní náplň, kariérní růst, kreativní práce, nemusela jsem vstávat v pět hodin ráno, abych v šest byla v kanceláři…

V Zepteru jsem začínala na pozici reprezentanta a díky svým pracovním výsledkům jsem za osmnáct let prošla téměř všemi manažerskými posty – od junior manažera přes divizního manažera, trénink manažera až po obchodního ředitele. Ze své vlastní zkušenosti tedy můžu jednoznačně potvrdit, že práce pro Zepter vám nabídne nejen možnost profesního uplatnění, ale od základu změní i váš osobní život.

Zaujal vás příběh obchodní ředitelky Lenky Pechové? Chtěli byste dozvědět více informací přímo od ní? Pište své dotazy na e-mail: lenka.pechova@zepter.cz .

Pro více informací o pracovních příležitostech ve společnosti Zepter International navštivte stránky www.zepterprace.cz.

Reprezentační prodejna Zepter: Spálená 55, Praha 1.

Reklama

Související témata:

Načítám